Google'ın Hesap Açma Ekranı Yıllar Sonra Değişiyor

29
8
5
4
2
Bildiğiniz üzere Google çok sık güncelleme almıyor ve bu sebeple aldığı her güncelleme ile de gündeme oturabiliyor. Şimdilerde hesap açma ekranına yeni bir güncelleme alacak olan Google, sizleri bunun bir kimlik avı dolandırıcılığı olmadığı yönünde uyarıyor.

Google’ın sunduğu reklam destekli e-posta hizmeti Gmail, yakın zamanda köklü bir yeniliğe gitmiş ve neredeyse baştan aşağı değişmişti. Birçok kişi tarafından sevilen ve kullanılan bu mail hizmeti, uzun bir süre sonra gerçekleştiği için de büyük ilgi gördü. Şimdi ise Google hesap açma ekranını değiştiren Google, bunun bir kimlik avı dolandırıcılığı olmadığı yönünde kullanıcılarını uyarıyor.

14 Haziran tarihinden itibaren kullanılacak olan bu ekranda; logonun ortalandığını, mail adresi sekmesinin ise çerçeve içerisine alındığını görüyoruz. Bunun haricinde altta kalan kısımda herhangi bir yeniliğe gidilmemiş.

Bu yenilikle birlikte çığır açılmamış olsa da yapılan değişimler Google için oldukça önemli. Eğer sizler de yakın zamanda yayınlanacak bu güncelleme ile karşılaşırsanız, endişelenmenize gerek yok.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/your-google-account-sign-in-gets-material-design-refresh-june-14/
29
8
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
29
8
5
4
2