Google PixelBook, Tablet ile Dizüstü Bilgisayar Arasında Yeni Bir Ürün Yelpazesi Oluşturuyor

6
4
1
0
0
Mobil platformun lideri Google, tablet/dizüstü bilgisayar karışımı bir ürün olarak PixelBook'u ortaya koymuştu.

Android işletim sistemiyle mobil pazar payının gerçekten yüksek bir miktarını elinde tutan Google, mobil dışı cihazlar için yıllar boyu denemeler yapmış olsa da kendini ne yazık ki bu alana adapte edemedi. Chrome OS ile çalışan PixelBook ile hem tablet hem dizüstü bilgisayar deneyimini kullanıcılarına yaşatan Google, bu serinin devamının geleceğine işaret ediyor.

Pixelbook Grup Ürün Müdürü olan Steve Jacobs ise bulut tabanlı çalışan cihazların sayılarının önümüzdeki süreçte çok daha artacağını söyledi. Jacobs, yeni cihazların hâlihazırda piyasada bulunan PixelBook'lardan farklı olacağını, günümüzün çalışma ortamına ve stiline uygun bir şekilde tasarlanacağını da duyurdu.

Hakkında ufak detaylar verilen yeni cihazın PixelBook'tan ne kadar farklı olacağına dair henüz net bir bilgi bulunmazken Jacobs'ın LinkedIn profilinde yeni cihazın daha önce benzeri olmamış bir cihaz olacağı ve kendisine yeni bir segment oluşturacağına dair bilgi kırıntıları yer alıyor. 7 Mayıs 2019 tarihinde başlayacak ve 9 Mayıs'a kadar sürecek olan Google I/O 2019 etkinliğinde konuyla ilgili yeni bilgilerin paylaşılması bekleniyor.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/google-pixelbook-division-new-laptops-tablets/
6
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
4
1
0
0