Google’ın WhatsApp’a Rakip Uygulaması Allo Play Store’da Dibi Boyladı!

9
1
0
0
0
WhatsApp’ın egemen olduğu mesajlaşma dünyasında Google tarafından geliştirilen Allo, Play Store’da dibi boyladı.

SMS alışkanlığımızı neredeyse tamamen yok eden WhatsApp, son zamanlardaki gelişmesi sonrası cep telefonlarının ana uygulaması haline geldi. Daha önce Google tarafından Android telefonlarda varsayılan mesajlaşma uygulaması olarak Hangout’un denenmesi bir işe yaramayınca Duo ve Allo adındaki iki yeni servisini duyurmuş olan firma, WhatsApp’a rakip olarak sunduğu Allo uygulaması ilk başta yüksek indirme rakamlarıyla dikkat çekmişti.

Ancak WhatsApp’tan gelen görüntülü arama, gif özellikleri gibi detaylarla Android kullanıcılarının gereksiz bulduğu Allo, kısa sürede Play Store’da dibi boyladı. Sıralamalarda oldukça arkada kalan ve WhatsApp’ın hegemonyasında bir şey yapamayan Allo, şimdiden unutuldu bile.

Aslında gayet güzel özellikler ile donatılan, sadece WhatsApp değil, iOS’in iMessage özelliğini Android’e getirebilecek bir sistem olacak gibi görünen Allo, önemli yenilikler ya da farklı çalışmalar yapmadan tekrar yukarılara çıkarak genel kitle tarafından kullanılması zor gibi görünüyor. Bakalım Allo ilerleyen zamanlarda bir değişiklikle ön sıralara gelebilecek mi.

9
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
1
0
0
0