Google’ın Yeni Nexus Modelleriyle İlgili Bomba İddia!

0
0
0
0
0
Google’ın Yeni Nexus Modelleriyle İlgili Bomba İddia!
Marlin ve Sailfish kod isimli iki Nexus cihaz, markalaşmak isteyen Google’ın HTC ile olan ilişkisini bozabilir.

Google’ın aylardır 2016 model Nexus cihazlarının üretiminde HTC'nin rol oynayacağından bahsetmiştik. Ancak Google’ın markalaşma yoluna giderek Nexus adını daha fazla ön plana çıkarmak istemesi, üretimi ve marka isminin kullanılması konusunda HTC ile arasında ciddi problemler doğurabilir.

Bir kaynak tarafından sızdırılan bilgilye göre Android 7.0 Nougat ile çalışan söz konusu bu iki telefon, “Nexus” launcher’la birlikte gelecek. Aynı kaynakta cihazların hala HTC tarafından inşa edileceği belirtilmiş olsa da Google’dan yeni Nexus’larla birlikte ciddi bir markalaşma hamlesinin gelebileceğini görmemiz mümkün (bana kalırsa çok bile geç kaldılar ya neyse)

Yine net olmamakla birlikte Google’ın Angelfish ve Swordfish kod adlarıyla iki akıllı saat duyurusu yapabileceği belirtiliyor. Markalaşma üzerinde ciddi düşünmeye başlayan Google’ın bu iki akıllı saati de ‘Nexus’ markasıyla lanse edeceği söyleniyor.

Açıkçası Google’ın bu hamleleriyle ilgili söylentilerin ardı arkası kesilmeyecek gibi görünüyor. Tabii bunun arkasında marka ismi değişikliği gibi bir durumun da olabileceğini belirtelim, bekleyip göreceğiz.  

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0