Google’ın Yeni Nexus’u Pixel XL’ın Teknik Özellikleri Geekbench’te Ortaya Çıktı!

0
0
0
0
0
Google’ın Nexus serisini sonlandırarak yeni seri olarak sunacağı Pixel serisine ait ilk telefon Pixel XL’ın detayları Geekbench’te ortaya çıktı.

Google’ın bir süredir birçok farklı firma ile çalışmalar yürüterek sunduğu Nexus ailesine geçen yıllarda Android One projesini de ekleyerek genişletmişti. Ancak Google’ın aldığı kararla Nexus dünyasını bitiren firma, bunun yerine Pixel serisine geçiş yapıyor. Bu serinin ilk ürünü olacak olan Pixel XL ise bu sefer Geekbench’te ortaya çıkmasıyla teknik detaylarını da bizlere gösteriyor.

Aşağıda görebileceğiniz gibi tüm detayları apaçık olan Google Pixel XL’ta 4 çekirdekli 1.59GHz hızında bir işlemci görünüyor olsa da beklentilere göre bu işlemci Qualcomm Snapdragon 821 olacak. 4GB RAM ile çıkacağı görünen telefonda Android 7.1 detayı da gözlere çarpıyor. Yani, Google Pixel ailesi ile beraber Android 7.0 Nougat’ya 7.1 güncellemesi geleceğini de görebiliyoruz. 5.2 inç ve 5.5 inç boyutlarına sahip olacak Pixel ve Pixel XL beklentilere göre 4 Ekim 2016’da tanıtılacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0