Google’ın Yeni Pixel Reklamını Muhteşem Trolleyen Parodi Nexus 6 Videosu

1
0
0
0
0
Google’ın Yeni Pixel Reklamını Muhteşem Trolleyen Parodi Nexus 6 Videosu
Google’ın “Yeni” mottosuyla yaptığı Pixel reklam videosuna trollemek isteyen bir kullanıcı “eski” mottosuyla aynı tarzda bir Nexus 6 videosu ortaya çıkarmış.

Bildiğiniz gibi teknik özellikler başta olmak üzere birçok detayıyla oldukça sevilen Google’ın yeni telefonları Pixel ve Pixel XL için birçok tanıtım videosu hazırlandı. Özellikle reklamlarda dönen ve “New”, yani “Yeni” mottosuyla hazırlanan video sürekli birçok yerde paylaşıldı.

Yukarıda görebileceğiniz gibi sürekli yeni ve iyi bir telefon olduğu vurgusu yapılan bu videoya cevaben oldukça hoş bir parodi video geldi. SuperiorSandbox adındaki YouTube kanalı tarafından hazırlanan videoda assolist olarak Nexus 6 bulunuyor. Pixel’den 2 sene önce tanıtılan ve hala taş gibi çalışan Nexus 6’yi öven ve oldukça zeki bir şekilde kurgulanmış videoda ise “Old” yani “Eski” vurgusu yapılıyor.

Aynı zamanda Google’ın Nexus serisine oldukça benzeyen detaylara sahip olması sebebiyle “Bunun neresi yeni hemşerim?” söylemini de dolaylı yoldan iteleyen bu güzel videoya aşağıdan bakabilirsiniz. Ancak öncelikle yukarıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0