Google Kamera'ya Karanlık Mod Dahil Yeni Özellikler Geldi

16
8
2
2
0
Google'ın Kamera uygulamasına getirdiği yeni 6.2 sürümünde karanlık mod da dahil olmak üzere birçok özellik eklendi.

Google Kamera’nın son güncellemesi geçtiğimiz hafta geldi ve bir sürü görsel yenilik getirdi. Getirilen yenilikler arasında canlı mod geçişleri ve karanlık mod bulunuyor. Google Kamera 6.2 sürümünde ayrıca ölçüm aleti ‘Cheetah’ üzerinde çalışmalar yapıldığı ortaya çıkıyor.

Ölçüm modu

Google’ın artırılmış gerçeklik teknolojisi ARCore ile birlikte çalışacak olan bu mod,  uzaklık ve yükseklik ölçümü yapabilecek ve bu değerleri kaydedebileceksiniz.

Ayrı bir uygulama şeklinde çıkarmak yerine bu mod, kamera uygulamasına bir özellik olarak eklenecek. Uygulamanın içinde keşfedilen kodlara aşağıdan bakabilirsiniz.

Cheetah

Önceki güncellemelerde Google, ‘Cheetah’ adı verilen bir Time Lapse modu üzerinde çalışıyordu. Cheetah, kameranızla hızlı giderken daha iyi videolar çekmenize ve ağır çekim videoları daha tutarlı çekmenize yarayacak.

Karanlık mod

Android Q’yla birlikte geleceğini bildiğimiz karanlık mod, Kamera uygulamasının arayüzüne de geliyor.

Panaroma mod değişiklikleri

Google Kamera 6.2’yle birlikte panoroma video çekerken ses kaydı seçeneğinin yeri ekranın üst kısmının ortasına geliyor.

Gelişmiş HDR+

HDR+’ın normal modunun üstüne gelişmiş HDR+ modu geliyor. Gelişmiş mod sayesinde HDR+ ile çektiğiniz fotoğraflar daha hızlı işlem görecek.

Canlı mod geçişleri

Panoroma, Portre, Kamera veya Video modları arasında geçiş yaparken Kamera uygulaması, siyah bir ekrana geçmek yerine görüntüyü göstermeye devam ediyordu. Yeni gelen güncelleme ile modlar arası geçiş hızlanıyor.

Ön kamera flaşı değişikliği

Ön kamerayı kullanırken flaşı açtığınızda, fotoğraf çektiğiniz zaman ekranda bir flaş ibaresi belirecek.

Kullandığınız uygulamalara dair güncellemerden haberdar olmak için sitemizi takipte kalmayı unutmayın.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/03/31/google-camera-6-2-apk-insight-teardown/
16
8
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
16
8
2
2
0