Google Maps'e Gizli Mod Özelliği Geliyor

15
5
2
2
1
Google'ın ve Android'in vazgeçilmez harita uygulaması Google Maps'e izlerinizi kaybedebileceğiniz bir özellik yolda.

Daha önce gitmediğimiz bir yere giderken ihtiyaç duyduğumuz navigasyon hizmetini bizlere sunan ve Android işletim sistemine sahip cihazlarda yüklü olarak gelen Google Maps, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmakta üstüne tanımıyor. Şimdi ise Google Maps'te bıraktığınız izlerin daha sonradan imha edilmesine olanak tanıyacak olan gizli modun kullanıcılara sunulacağı açıklandı.

Dün gerçekleştirilen ve 2019 yılının en büyük Google etkinliği olan Google I/O'da birçok Google hizmetine getirilecek yenilikler tanıtıldı ve iyileştirmeler konuşuldu. Google Maps'de bu etkinlikte kendisine ufak da olsa bir yer edindi. Google'ın duyurduğuna göre Google Maps, çok yakında gizli moda sahip oluyor.

Google'ın internet tarayıcısı olan Chrome'u kullanan kişilerin aşina olduğu gizli mod, geride hiçbir ayak izi bırakmadan internet sitelerde gezmeye ve bu doğrultuda kişisel verilerin korunmasını sağlamaya yarıyor. Google Maps'e eklenecek gizli modun ise kullanıcıların nereye gittiğinin ve bu yerlerde ne kadar süre geçirdiğinin kayıt altına alınmasını engellemeye yardımcı olacağı söyleniyor.

Kaynak : https://www.droid-life.com/2019/05/08/incognito-mode-google-maps/
15
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
5
2
2
1