Android Mesajlar'a Sohbetleri Keyiflendirecek Yeni Bir GIF Özelliği Geldi

10
5
1
0
0
Google, sohbetlerin çok daha canlı ve akıcı olması için Mesajlar uygulamasına GIF Önerme özelliği ekledi.

Emojiler, uzun yıllardır çevrimiçi sohbetlerimizin ayrılmaz bir parçası konumundalar. Bugüne geldiğimizde ise GIF’ler, duygu ve düşüncelerimizi hiçbir metne gerek duymadan aktarmamıza olanak sağlıyor.

Google, GIF’lerin çevrimiçi sohbetteki önemini bildiği için Google Mesajlar uygulamasında Tenor GIFs tarafından desteklenen bir GIF özelliği sunuyor ancak Google Mesajlar’ın GIF özelliği, diğer mesajlaşma uygulamalarından biraz farklı.

Google Mesajlar, sohbet içeriğine göre size GIF önerilerinde bulunuyor. Böylece arama motoruyla zaten kolaylıkla ulaşabildiğiniz GIF’lere çok daha basit bir şekilde erişebiliyorsunuz. Peki GIF önerileri nasıl kullanılıyor?

Örneğin ‘sadece şakaydı’ şeklinde bir mesaj gönderdiniz. Sanal klavyenin hemen üzerinde GIF önerileri karşınıza çıkıyor. Bu önerilere dokunarak mesajınızla ilgili GIF’lere ulaşabiliyorsunuz. Bu özellikle birlikte Google, GIF kullanımını artırmayı amaçlıyor.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/05/09/google-messages-is-suggesting-gif-searches-based-on-your-conversations/
10
5
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
5
1
0
0