Google, Microsoft Edge Insider için YouTube’u Eski Tasarımına Döndürüyor

44
5
1
1
0
Microsoft’un yeni tarayıcısı Edge ile ilgili bir haber ortaya çıktı. Görünüşe göre Google, YouTube servisinin modern tasarımı ve özelliklerini Edge kullanıcılarına sunmayacak.

Microsoft, Chromium temeline kurulu Edge tarayıcısını test etmeye başladığından beri Google, bu tarayıcıyla ilgili kendi servislerinin sınırlamalarını başlattı. Son kurban ise YouTube. Edge Insider ile YouTube’u açarsanız YouTube’un eski görünümüyle karşı karşıya kalacaksınız. 

Değişimin ne zaman yapıldığı belli değil ancak nispeten yeni görünüyor. YouTube, Edge’in Dev ve Canary versiyonları için karanlık tema modunu barındırmıyor. Thurrott isimli internet sitesinin söylediğine göre, yeni ve modern YouTube deneyimine sahip olmak için youtube.com/new adresine giderseniz sizden daha iyi bir deneyim için Chrome tarayıcısını indirmeniz isteniyor. 

Google’ın diğer servisleri için aynı davranışı sergileyip sergilemeyeceği belli değil. Edge, genel kullanılabilirliğe yaklaştıkça Google’ın niyetinin ne olduğu hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliriz ancak şimdilik eğer Edge Insider kullanıyorsanız YouTube size eski görünümünü sunacak. 

Kaynak : https://www.windowscentral.com/google-now-reverts-youtube-older-layout-edge-insider-builds
44
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
44
5
1
1
0