Google Onaylı Sanal Gerçeklik Gözlüğü DSCVR Teknostore’da!

1
0
0
0
0
Google’ın bizzat destek verdiği Cardboard projesi olan DSCVR, Teknostore’da satışa çıktı!

Google’ın ilk olarak Cardboard, ardından da Daydream olarak yenileyeceği sanal gerçeklik dünyası, gelişmeye devam ediyor. Haliyle piyasada binlerce cardboard türü ve çeşidi buluyor. Ancak buradaki adresten de görebileceğiniz gibi bizzat Google tarafından destek verilen sanal gerçeklik gözlükleri ise arkasında Google olduğu için oldukça iyi bir sanal gerçeklik deneyimi vaat ediyor.

Bunlardan biri olan ve I Am Cardboard isimli bir proje tarafından üretilen DSCVR, hem taşınabilir yapısı hem de muhteşem rahatlıktaki kullanımı ile dikkat çekiyor. “En iyi telefonlar için üretilen sanal gerçeklik gözlüğü hangisi?” diye soracak olsanız kesin adaylardan biri olacak olan DSCVR, sağlam ve güzel bir plastik yapısı sayesinde sizlere rahat kullanım sunarken, tuş desteği ile Play Store’da ve App Store’da bulunan tüm sanal gerçeklik uygulamalarını kullanabilmenize, tüm oyun deneyimlerini en gerçekçi düzeyde oynayabilmenizi sağlayacak.

Teknostore üzerinden satışa sunduğumuz DSCVR, 4 - 6 inç arası jiroskop (hareket) sensörü bulunan tüm Android ve iOS’li cihazlara uyumlu iken telefonunuzu sağlam bir silikon ile gözlüğe tutunmasını sağlarken hem telefonunuzun sabit kalmasını hem de hiçbir zarar görmemesine olanak tanıyor. Tek eksiğinin bir kafa bandı olmaması olan DSCVR, Google’ın Cardboard uygulaması üzerinden kurulum yaparken gözlüğün üzerindeki QR kodu okutarak en kolay kurulumu yapabilirsiniz.

34mm’lik bikonveks lensleri kalite ve çizilmeye dayanıklılık konusunda muhteşem olan DSCVR, hem fiyatıyla hem de kalitesiyle piyasadaki en iyi sanal gerçeklik gözlüklerinden biri. Bu fiyata ülkemizde bulabileceğiniz sanal gerçeklik gözlüklerinin hiçbiri Google onaylı olmadığını da düşünürsek, sanal gerçeklik için sorunsuz ve sıkıntısız bir gözlük isteyenlerin ilk tercihi DSCVR olabilir.

Eğer ürün hakkında detaylı bilgi almak ve dilerseniz satın almak için buradaki bağlantımızdan Teknostore linkine ulaşabilir, tüm sanal gerçeklik gözlüğü ve giyilebilir teknoloji çeşitlerimizi de buradan görüntüleyebilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0