Google Piksel Ailesi İçin Aksesuarlar da Ortaya Çıktı

0
0
0
0
0
Google'ın dün yaptığı Pixel lansmanı ile beraber bu cihazlara özel aksesuarlar da ortaya çıktı.

Dün yapılan Google lansmanında merakla beklediğimiz Google Pixel ve Google Pixel XL telefonları nihayet tanıtıldı. Özellik bakımından iki amiral gemisi olan telefonlar, genel olarak kullanıcıları oldukça tatmin edecek özellikler ile donatılmış.

Tanıtımdan hemen sonra telefonu almak isteyenler için uygun aksesuar modelleri de Google Store'da yayınlandı. Çeşitli renklerde ve görsellerde kılıfların yanı sıra USB-C şarj kabloları ve adaptörler yer alıyor. Desenli ve görsel baskılı kılıflar ortalama fiyatı 40 Dolar gibi rakamlardan satılırken, sade renklerde olan kılıflar ise 35 Dolar rakamlar ile alıcı buluyor. Fiyatları TL olarak düşündüğümüzde ise oldukça fazla olduğunu görürken, bir anlık Google Store yerine Apple Store'a girdiğinizi düşünebilirsiniz.

Desenli ve görsel baskılı resimler her ne kadar ilgi çekici olsa da, fiyatı bu görsel güzelliği geride bırakıyor. Aksesuarlara fazla harcama yapmaktan hoşlanmayanlar için Google'ın kendi sunduğu aksesularlar tercih noktasında fazla ilgi görmeyebilir gibi görünüyor. Tüm aksesuar çeşitlerine ise buradaki bağlantıdan ulaşarak göz atabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0