Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL'nin Nasıl Görüneceğini Gösteren Video

13
2
2
1
1
Mysmartprice ve OnLeaks, Google'ın yeni amiral gemileri Pixel 3 ve Pixel 3 XL'ın sızıntılarından yola çıkarak cihazları 3 boyutlu olarak modelledi.

Mysmartprice ve OnLeaks kullanıcı adı ile bilinen Steve Hemmerstoffer, şu ana kadar ortaya çıkan sızıntılar ve söylentiler üzerine önümüzdeki sonbaharda tanıtılacak olan yeni Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL’yi üç boyutlu olarak modelledi ve YouTube kanalı üzerinden paylaştı.

Videolara göre büyük ekranlı model olan Pixel 3 XL, 19:9 formatında çentikli bir ekrana sahip olacak. Alt ekran çerçevesi ise 2. nesil Pixel’lere göre incelmiş olsa da ciddi bir fark olduğu söylenemez. Küçük ekranlı Pixel 3 ise klasik çerçeveli ve 18:9 ekranlı tasarımı sürdürüyor.

Pixel 3 XL, önceki modellerin aksine çift ön kameraya sahip olsa da Google, tek arka kamera konusunda ısrar edecekmiş gibi görünüyor. Şirketin tek arka kamera performansı ile çift arka kameralı rakiplerine kafa tuttuğunu düşünürsek çok da haksız olduğunu söyleyemeyiz.

Google, ekrana gömülü parmak izi tarayıcıyı hala tercih etmiyor. Parmak izi tarayıcı, önceki nesillerde olduğu gibi cihazın arkasına konumlandırılmış. Kulaklık girişi bir önceki nesilde olduğu gibi Pixel 3’lerde de yer almıyor. Ayrıca SIM slotu cihazın altına taşındı.

Söylentilere göre Google, Eylül ya da Ekim ayında yeni nesil Pixel’leri görücüye çıkaracak. Cihazların fiyatları hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Pixel 3 145,6 x 68,2 x 7,9mm boyutlarına sahipken, Pixel 3 XL 158 x 76,6 x 7.9mm olacak.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/google-pixel-3-xl-renders-880461/
13
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
13
2
2
1
1