Google Pixel 3a, Hazirana Kadar Android Q Beta Programı İçin Uygun Olmayacak

6
3
0
0
0
Pixel 3a ve Pixel 3a XL, Google'ın yaptığı açıklamaya göre Haziran'ın başında yayımlanacak Android Q Beta 4'e kadar, Android Beta Programı'na dahil olmayacaklar.

Google, Pixel 3a ve Pixel 3a XL'ın gelecek aya kadar Mart ayının güvenlik yamasında kalacağını onayladı. Buna göre telefonlar, Haziran'a kadar Android Q Beta Programı'ı için uygun olmayacaklar. Ancak Pixel 3a ve 3a XL kullanıcıları, manuel olarak Android Q Beta 3 güncellemesini telefonlarına indirebiliyorlar.

Android Q'yu kurmanın yolları, en son sürümün beta programı aracılığıyla indirilmesi yada Android Geliştiricileri sayfasından bir güncellemeyi manuel olarak indirmekten geçiyor. İkinci yol, şu an için tek çözüm gibi görünüyor.

Google, Pixel 3a ve Pixel 3a XL’ı Android Beta Programı sitesinde Android Q için Haziran’da uygun olacak telefonlar listesine ekledi. Bununla birlikte, telefonlar şu anda Android Q Beta Aygıtları listesinde listelenmemiş olsa da, Q Beta 3, cihazlara hala manuel olarak kurulabilir durumda.

Nisan ve şu anki Mayıs güvenlik yaması, 3 Haziran Pazartesi günü çıkan yamaya dahil edilecek. Android Q Beta 4'ün Haziran ayı başında yayımlanması planlanıyor.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/05/10/pixel-3a-android-q-beta-june/
6
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
0
0
0