Google Pixel 4'ün Kamerasının Ne Kadar Kaliteli Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

76
8
3
3
2
Google'ın önümüzdeki haftalarda tanıtacağı yeni akıllı telefon modeli Pixel 4'ün kamera performansını gösteren bazı fotoğraflar servis edildi. Ortaya çıkan görüntülerde, Google Pixel 4'ün beklenenden fazlasını vereceği açıkça görülebiliyor.

ABD merkezli teknoloji devi Google, çeşitli hizmetlerinin yanı sıra bir akıllı telefon üreticisi olarak da ticari yaşamına devam ediyor. Şirket şu sıralar ise "Pixel 4" isimli yeni modeli ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Google'ın yeni telefonunu tanıtması için hala zamanı var ancak telefonla ilgili çok ciddi sızıntılar gelmeye başladı. Ortaya çıkan sızıntılar aslında, Google Pixel 4 ile çekilmiş fotoğraflar da bulunuyor.

Google Pixel 4 modeli ile çekilen fotoğrafların sahibi "9to5Google" isimli platform. Yaptığı diğer çalışmalarla da nam salan bu platformun son yayını, Google Pixel 4 serisinin kamera kalitesini gözler önüne sermeye fazlasıyla yetiyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, Google Pixel 4'ün kamera performansını sergileyen fotoğraflara geçelim.

Google Pixel 4

Görmekte olduğunuz bu fotoğrafların her ikisi de 4.5 megapiksel çözünürlüğünde ve kameranın portre moduyla çekilmiş. Bu çözünürlük, Google Pixel 3'ün 8 megapiksel çözünürlüklü ön kamerasına oranla daha düşük gelebilir ancak görüntünün kalitesi Pixel 3'e oranla bir hayli yüksek.

Google Pixel 4

Görmekte olduğunuz bu fotoğraflar ise Google Pixel 4'ün arka kamerasına ait fotoğraflar. Bu fotoğraflar, Google Pixel 4'ün arka kamerasının portre modu kullanılarak çekilmiş durumda ve 7 megapiksel çözünürlüğünde. Yine Google Pixel 4'ün arka kamera performansını ortaya koyan bazı görseller ise şu şekilde;

Google Pixel 4

Son olarak da Google Pixel 4'ün gece modu performansını ortaya koyan çekimlere bakalım;

Google Pixel 4

Bu görüntülerle birlikte Pixel 4'ün beklenenden yüksek seviyede bir kamera performansı sunacağını görmüş oluyoruz. Teknolojinin devinin, yeni akıllı telefonunu tanıtmasıyla birlikte Google Pixel 4'ün tüm özelliklerini öğrenmiş olacağız.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/10/02/exclusive-pixel-4-camera-samples/
76
8
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
76
8
3
3
2