Google Pixel 4 ile İlgili Yeni Render Görüntüleri Ortaya Çıktı

12
10
3
2
1
Bir süredir hakkındaki dur durak bilmeyen fotoğrafları ile tasarımı hakkında az çok bilgi sahibi olduğumuz Google Pixel 4’ün tasarımını kanıtlar nitelikte olan birkaç fotoğraf yayınlandı. Fotoğraflarda paylaşılan ekran koruyucuların Google Pixel 4’ün ekran koruyucusu olduğu iddia ediliyor.

Bir süredir Google Pixel 4 ile ilgili yayınlanan birçok haber ve dolayısıyla birçok da fotoğraf görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde bir Twitter kullanıcısının paylaştığı fotoğraflarda Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL’ın aralarındaki farkları ve telefonun ön yüzünün nasıl olabileceği konusunda biraz bilgilenmiştik ancak şimdi elimize geçen bilgiler daha enteresan. Bu sefer fotoğraflar telefonun ekranını değil, ekran koruyucusunu bizlere gösteriyor. 

Aslına bakarsak Pixel 4 ile Pixel 4 XL arasında çok büyük bir fark bulunmuyor. Pixel 4 XL modeli, Pixel 4’ün birebir aynısının yalnızca ekranı büyültülmüş hali gibi duruyor. Kamera için fazladan açılmış bir oyuk veya herhangi bir değişiklik gözükmüyor.  

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bu fotoğraflardan sonra Ice Universe, telefonun ön yüzünün neye benzeyebileceğini bizlere kanıtlar nitelikte olan iki adet fotoğraf yayınladı. Bu iki fotoğrafta Pixel 4 ve Pixel 4 XL’ın ekran koruyucularını görüyoruz. Bu ekran koruyucuların sol tarafında üç adet delik bulunuyor ve bunların üçü de kameraya ait. Bu deliklerin ikisi normal kamera için, üçüncü deliğin ise gelişmiş yüz tanıma için olduğu düşünülüyor. Fotoğraflarda dikkatleri üzerine çeken nokta ise sağ üst köşedeki büyük delik. 

Söylentiye göre bu büyük delik, Google’ın nihayet çıkarmayı planladığı Project Soli’ye ait olacak. Project Soli, ince ve belirgin yapılan hareketleri ve jestleri izleyerek cihazları kontrol edebilmenize yarayan radar tabanlı bir teknoloji. Bu teknoloji ilk kez 2015 yılında Google I/O’da tanıtıldı. Şimdilik elimize geçen bilgiler maalesef bu kadar ancak Pixel 4 ailesinin ekim ayında tamamen ortaya çıkması planlanıyor. O zamana kadar bizlere yalnızca beklemek düşüyor. 

Kaynak : https://www.gsmarena.com/google_pixel_4_pictured_in_new_renders_screen_protectors_confirm_the_design-news-38255.php#image2
12
10
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
12
10
3
2
1