Google'ın Pixel 4 Lansmanını Nasıl İzlersiniz? (Canlı Yayın Bağlantısı)

5
4
2
1
1
Google'ın Pixel 4 Lansmanını Nasıl İzlersiniz? (Canlı Yayın Bağlantısı)
Apple yeni iPhone modellerinin tanıtımını yapalı neredeyse 1 ay oldu. Apple'ın Android cephesinde en güçlü rakiplerinden biri olan Google da yeni telefonu Pixel 4 ile yeni iPhone modellerine rakip olmaya hazırlanıyor. Haberimizde Google'ın yarınki lansmanını nasıl izleyebileceğinizi sizlerle paylaşacağız.

Google, 'Made by Google' etkinliği ile birlikte yeni Pixel serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Pixel 4 serisinin ve başka ürünlerin tanıtılacağı bu etkinliği oturduğunuz yerden izlemeniz mümkün olacak. 

Google'ın YouTube'un sahibi olduğunu düşünürsek etkinliğin yayınlanabileceği en mantıklı yer tabii ki de YouTube. Made by Google etkinliği, 15 Ekim tarihinde saat 17.00'da canlı yayınlanacak. Etkinliği Google'ın YouTube kanalına giderek ya da aşağıda yer alan bağlantıdan izleyebilirsiniz. 

Etkinlikte neler olacak?

Made by Google'da öncelikle tanıtılması beklenen ve şu ana kadar birkaç özelliği ortaya çıkmış olan Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL modelleri tanıtılacak. Yüz tanıma, bazı hareketlere özel komutlar ve kare modül içerisine yerleştirilmiş bir arka kamera kurulumuyla geleceği şu anda telefonla ilgili bildiğimiz özellikler arasında. Bunlara ek olarak eğlenceli özelliklerin de geleceği söyleniyor.

Etkinlikte tanıtılan tek ürün Google'ın yeni telefonları olmayacak. Pixel Buds, Nest Mini ve Nest Wifi gibi ürünlerin de tanıtılması tahmin ediliyor. Bunlara ek olarak MacBook'un rakibi olabilecek ve ChromeOS destekli bir dizüstü bilgisayar görme ihtimalimiz de bir hayli yüksek.

Kaynak : https://mashable.com/article/pixel-4-how-to-watch-google/
5
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
5
4
2
1
1