Google Pixel 4'ün 20 W Kablolu ve 15 W Kablosuz Şarjı Desteklediği Ortaya Çıktı

8
2
2
1
1
Google Pixel 4, piyasaya sürüldüğü günden beri kutusunda 18 W hızlı şarj kablosu ile birlikte geliyor ancak cihazın daha yüksek şarj desteği sunabildiği fark edildi. Google Pixel 4'ün 20 W kablolu, 15 W kablosuz şarj desteğine sahip olduğu ortaya çıktı.

Google'ın yeni amiral gemisi telefonu Pixel 4, ülkemizde de fazlasıyla istenen bir model halini aldı. Piyasaya sürüldüğünden beri çeşitli amiral gemileriyle fazlasıyla karşılaştırılan model bazı problemlerle de karşı karşıya kalmıştı. Telefonun yüz tanıma sistemindeki bir açık, güvenliği önemli bir biçimde etkiliyordu.

Yaşadığı bazı problemlere rağmen özellikleriyle dikkat çeken Pixel 4 ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. Cihaz, kutusundan 18 W hızlı şarj kablosu ile beraber geliyordu ancak cihazın şirket tarafından belirtilmeyen farklı bir şarj kapasitesine sahip olduğu ortaya çıktı. Google Pixel 4, 20 W kablolu şarj desteğinin yanı sıra 15 W'a kadar kablosuz şarj desteği sunuyor.

Mevcut Pixel Stand, yalnızca 11 W'a kadar destek veriyor

Google Pixel 4

Google'ın Pixel 4 için yayınladığı bilgilerde cihazın 11 W kablosuz şarjı desteklediği yazıyor ancak durum öyle değil. @Coloradowise isimli bir Twitter kullanıcısının belirttiğine göre Google'ın destek ekibi, Google Pixel 4'ün 15 W kablosuz şarjı desteklediğini belirtmiş. Bunun yanı sıra şu anda piyasaya olan kablosuz şarj standı Pixel Stand, 11 W şarj desteği sunuyor.

Google'ın Pixel 4 ve 4 XL için neden böyle bir strateji izlediği bilinmiyor zira iki telefon da 20 W hızlı şarj desteğine sahipken kutularında 18 W hızlı şarj kablosuna sahip olarak geliyor. Telefonu daha hızlı şarj edebilmek için ise farklı bir yerden alınacak bir şarj kablosu kullanmak gerekiyor.

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/pixel-4-supports-15w-wireless-charging-and-20w-wired-charging/
8
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
2
2
1
1