Google'ın Yeni Amiral Gemisi Pixel 4'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

7
3
1
1
0
Aylardır hakkında pek çok iddia ortaya atılan Pixel 4 cihazların tanıtımı için Google, YouTube üzerinden ileri tarihli bir etkinlik başlattı. Yeni nesil Pixel cihazların tanıtılması beklenen etkinlik, 15 Ekim 2019'da saat 17.00 itibarıyla başlayacak.

Google, gelecek nesil Pixel cihazların tanıtılması beklenen etkinliğinin tarihini bugün itibarıyla onayladı. YouTube üzerinde “Made by Google 2019” başlığıyla 15 Ekim 2019 tarihine kurulu bir canlı yayın başlatan Google’ın, yeni nesil cihazları Pixel 4, Pixel 4XL ve diğer teknolojilerini bu tarihte tanıtması bekleniyor.

Etkinlik hakkında bir başlık ve tarihten daha fazlası bulunmuyor ancak etkinlik, tarih itibarıyla geçmiş Pixel telefonların tanıtıldığı zamana oldukça yakın. Ayrıca son haftalarda sızdırılan bilgiler, Pixel 4 serisinin bu tarihte tanıtılacağını söylüyordu. Bütün bunları bir araya getirince bu etkinliğin, yeni nesil Pixel serisi üzerine kurulu olduğunu söylemek mümkün.

Pixel 4 serisinin pek çok özelliği ortaya çıkmıştı:

Pixel 4 XL

Geçtiğimiz haftalarda henüz tanıtımına 1 ay varken Pixel 4 XL, bir grup YouTuber’ın eline geçmiş ve inceleme videosu dahi çekilmişti. Yaşanan olaylar nedeniyle “sızıntılar kralı” olarak adlandırabileceğimiz Pixel 4’ün kamera detayları da son zamanlarda ortaya çıkmıştı. Buna göre cihaz, düşük ışıkta ve gece modunda oldukça etkili çekimler yapabiliyor.

Bunlara ek olarak Pixel 4 XL’nin Snapdragon 855 işlemci kullanacağı, 6/8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacağı, çentik yerine normal bir çerçeve kullanacağı, 12 MP ana kamera ve 16 MP telefoto kameraya sahip olacağı ve 2x optik zoom ile geleceği söyleniyor.

google pixel 4

Ayrıca yine geçtiğimiz günlerde ortaya atılan iddialar, Google’ın Pixel 4 ve Pixel 4 XL ile aynı anda uygun fiyatlı Pixel 4a’yı da tanıtacağını söylüyordu. Bu iddiaların kaynağı ise “Google Kamera” uygulamasında yer alan bir kodun adı olmuştu.

Tüm bu iddiaların cevabını, 15 Ekim’de düzenlenecek olan etkinlikte öğrenebileceğiz. Etkinlik için bir hatırlatıcı oluşturmak ve YouTube yayınına ulaşmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.slashgear.com/google-event-oct-15-with-pixel-4-on-deck-16591845/
7
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
1
1
0