Google Pixel 4’ün Kamera Uygulaması Yeni Modları Gözler Önüne Serdi

30
3
1
1
0
Google Pixel 4 ile ilgili dur durak bilmeyen yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Bu sefer gelen bilgiler cihazın kamera uygulaması ile alakalı.

Google Pixel 4, son zamanlarda ismini sıkça duyduğumuz ve Ekim ayında piyasaya sürülmesi beklenen yeni bir amiral gemisi. Özellikle kamerasıyla yeni nesil amiral gemilerine taş çıkartacak olan Pixel 4’ün kamera uygulamasından yeni detaylar ortaya çıktı.

google pixel 4 kamera

XDA Developers’ın paylaştığı yeni bilgilerde Pixel 4’ün kamerasının nasıl özelliklere sahip olacağını bizlere gösteriyor. Gece Görüşü, Hareketli Fotoğraflar ve Zaman Atlamalı Çekim özellikleri artık daha kolay bulunabiliyor. Artık bu modların hepsi vizorden aşağı kaydırılarak erişilebilir oluyor ancak telefona gelen en önemli yenilik bu değil.

Kamera yeni özelliklere ev sahipliği yapıyor

Pixel 4’ün kamerası, artık ‘Gece Görüş’ modunda ‘sonsuz odak’ seçeneğini içeriyor. Bu seçenek, gökyüzü fotoğrafçılığı (astrofotografi) yapacak kişiler için resmen bir nimet denebilir. Bunun yanı sıra kamera artık Zaman Atlamalı fotoğraflar çekerken hız seçenekleri için en uygun öneriyi sunuyor.

Pixel 4’ün kamerasının arayüzü de biraz gelişmiş olacak. Eğer yatay ekranda fotoğraf çekiyorsanız arayüz ekrana tamamen yayılacak. Bu özelliği iPhone 11 cihazlarında zaten görmüş olsak da Pixel 4’de de bulunacağını söylememizde fayda var. Google Pixel 4’ün ekim ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor ve cihaz piyasaya sürüldükten sonra Google Camera 7.0 sürümü bütün Pixel cihazlarına yayılacak.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/the-pixel-4-camera-app-leaks-showing-off-new-modes-and-interface-tweaks
30
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
30
3
1
1
0