Google Pixel 4’ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

13
10
3
2
1
Google Pixel 4 ile ilgili birçok söylenti ve görüntü ortaya atılmıştı ve bugün yine bunlardan biriyle karşı karşıyayız. Yayınlanan fotoğraflarda Google Pixel 4’ün siyah, beyaz ve turuncu renkli versiyonları ortaya çıktı.

Google Pixel 3’ün görüntüleri, cihaz resmi olarak piyasaya sürülmeden önce çok fazla karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise aynı kaderi kardeşi Pixel 4 de paylaşıyor. Google Pixel 4’ün yeni fotoğrafları ortaya çıktı ve cihazın hangi renk seçeneklerine sahip olacağını bizlere gösteriyor.

Çin sosyal medya platformu Weibo’da yayınlanan görüntülerde üç adet Google Pixel 4 görünüyor. Bunlardan biri beyaz, biri siyah, biri ise ‘coral’ ismi verileceği düşünülen açık turuncu bir renge sahip.

Google Pixel 4

Pixel 3 ve Pixel 3 XL üç adet renk seçeneği ile piyasaya sürülmüştü. Aynı şekilde Pixel 3a ve Pixel 3a XL modeli cihazları da üç renk seçeneği ile piyasaya süren Google, Pixel 4 için de aynı stratejiyi izleyecek gibi duruyor. Telefonun klasikleşmiş siyah ve beyazdan sonra gelen turuncu rengi, göz alıcı bir tona sahip olacak gibi duruyor.

Cihaz ile ilgili bildiğimiz şeyler kısıtlı. Şimdilik Google Pixel 4 ve Google Pixel 4 XL modellerinin Snapdragon 855 işlemci ile gelmesini ve en az 6 GB RAM seçeneğine sahip olması bekleniyor. Cihazın Ekim ayının başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Kaynak : techradar.com/news/latest-pixel-4-leak-shows-off-a-new-coral-color
13
10
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
10
3
2
1