Google Pixel 4 XL, Tanıtımına 1 Ay Kala YouTuber'ların Eline Geçti (Video)

14
9
6
5
1
Google Pixel 4 XL, Tanıtımına 1 Ay Kala YouTuber'ların Eline Geçti (Video)
Google'ın yeni amiral gemisi olacak olan cihazı Pixel 4 XL'nin tanıtımına yaklaşık 1 ay var fakat gelin görün ki bazı YouTube kanalları, cihazın çalışır versiyonuna ulaşmış ve YouTube'da inceleme videosu çekmiş durumda.

Apple, iPhone 11'i dün resmi olarak tanıttı. Bildiğiniz üzere teknoloji dünyasında bir ürün çıktığı an itibarıyla eskimeye başlar ve kullanıcılar daha yeni cihazlara göz dikerler. Bugün dikkatleri üzerine çeken akıllı telefon ise Google'ın yeni cihazı Pixel 4 XL. Tasarımı doğrudan Google tarafından yayınlanan yeni telefon hakkında bazı detaylar son birkaç gündür internet ortamında hızla yayılıyor.

Birkaç saat önce YouTube'a yüklenen videoda Pixel 4 XL kanlı canlı inceleniyor. AnhEm TV kanalının yayınladığı video, telefonu göstermekle kalmıyor aynı zamanda yazılım tarafını da anlatıyor. Daha önce ufak görüntüler ve kısa videolarını gördüğümüz cihazın böylece ilk kez inceleme videosunu izlemiş oluyoruz fakat hatırlatmak isteriz cihazın çıkmasına daha 1 aydan fazla var.

Karşınızda tanıtımına 1 ay kala ortaya çıkan Pixel 4 XL:

Yukarıdan izleyebileceğiniz üzere cihazın daha önce bahsettiğimiz tüm özellikleri kesinleşmiş durumda. Pixel 3 XL'nin beğenilmeyen çentiği, yerini çok daha şık fakat biraz eski görünen bir çerçeveye bırakmış. Videoda incelenen telefonun arkası beyaz, kenarları ise siyah renkli. Solda bulunan güç düğmesi ise turuncu renkte. Arka tarafta ise iPhone 11'inki gibi kare kamera modülü bulunuyor.

Yazılımın da incelendiği videoda Google'ın birtakım değişimler ve iyileştirmeler yaptığı görülüyor. Özellikle kamera uygulaması, daha önce olmadığı kadar sade ve kullanışlı hâle gelmiş. 90 Hz'lik ekranı kanıtlayan "Smooth Display" ve "60 Hz ile 90 Hz arasında geçiş yap" seçenekleri de videoda net biçimde görülebiliyor. Bir video size az geldiyse başka bir kanal tarafından yayınlanmış 13 dakikalık başka inceleme videosu da bulunuyor. Bu videoda ise telefonun diğer renk seçeneklerini görüyoruz.

Pixel 4 XL; bir değil, iki videoda birden ortaya çıktı:

"Bu kişiler Google Pixel 4 XL'yi nasıl elde etti de incelemesini çekti" diye soracak olursanız açıkçası bilmiyoruz. Belki de hepsi, Google'ın reklam takımının bir işidir ve telefon için altyapı oluşturuyorlardır. Cihaz resmi olarak tanıtıldığında inceleme videosunu kaçırmamak için takipte kalın :)

Kaynak : https://bgr.com/2019/09/11/pixel-4-xl-hands-on-videos-release-date-design-software/
14
9
6
5
1
Emoji İle Tepki Ver
14
9
6
5
1