Pixel 4a 5G ve Pixel 5'in Fotoğrafları Ortaya Çıktı

6
3
1
0
0
Google'ın bu sene içerisinde kullanıcılarına sunacağı Pixel 4a 5G ve Pixel 5'in kanlı canlı fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğrafların yanı sıra her iki telefonun donanım özellikleri de bir kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Dün sizlere aktardığımız bir haberimizde Google Pixel 4a 5G ve Pixel 5'in donanım özelliklerinin ortaya çıktığından bahsetmiştik. Şirket, ayrıca bu ayın başlarında cihazların yandan çekilmiş profillerini göstermişti.

Bir Reddit kullanıcısı dün akşam GooglePixel Subreddit'inde Pixel 4a 5G ve Pixel 5'in fotoğraflarını paylaştı. Ancak kullanıcı, paylaştıktan kısa bir süre sonra fotoğrafları, ekran görüntülerini ve özellikleri sildi.

Google Pixel 4a 5G ve Pixel 5'in fotoğrafları ortaya çıktı

pixel 4a 5g arka kapak, pixel 5 arka kapak

Yukarıda gördüğünüz yan yana duran iki cihazdan daha küçük ve dokulu kapağa sahip olan telefon Pixel 5. Fotoğrafı paylaşan kullanıcı, arka tarafın mat boyalı plastik olduğunu ifade etti, ancak bunun kaplama olma ihtimali de bulunuyor. Bunun haricinde tıpkı Pixel 4'te olduğu gibi arka tarafta kare kamera modülü bulunuyor, aralarındaki fark ise LED flaşın üst tarafa konumlandırılmış olması. Ayrıca parmak izi okuyucu sensör de arka tarafta bulunuyor.

pixel 5 batarya bilgileri

Dünkü haberimizde de bahsettiğimiz gibi Pixel 4a 5G ve Pixel 5 arasında birçok benzerlik bulunuyor. İki cihaz arasındaki fark batarya, RAM ve ekran tazeleme oranında ortaya çıkıyor. Kaynağa göre Pixel 5'te 4.000 mAh değerinde batarya bulunurken Pixel 4a 5G'de 3.800 mAh değerinde bir batarya yer alıyor.

pixel 5 ram bilgileri

Pixel 5'te 8 GB RAM yer alırken Pixel 4a 5G'de bu, 6 GB RAM olarak karşımıza çıkıyor. Ekran tazeleme oranına bakıldığında Pixel 5'te 60 Hz / 90 Hz'lik ekranlar bulunurken Pixel 4a 5G'de 60 Hz'lik ekran yer alıyor. Ayrıca kaynağa göre her iki telefonda da bulunan 12,2 MP'lik ana kameralar, son yıllarda kullanılan Sony IMX363 ile aynı kamera.

Her iki cihazda da jak girişinin olmayacağını söyleyen Reddit kullanıcısı, Pixel 4a 5G'nin 499 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkacağını söylerken cihazların ekran boyutlarıyla ilgili bir bilgi aktarmadı.

Kaynak : https://9to5google.com/2020/08/22/pixel-5-4a-5g-leak/
6
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
1
0
0