Google Pixel 4'ün Resmi Tanıtım Videosu Paylaşıldı

29
4
2
1
0
Google, Pixel 4 sızıntılarını pek de durdurabiliyormuş gibi gözükmüyor. Yeni kamera özelliklerinin ve mandalina turuncusunu andıran ilginç renk seçeneğinin ardından Google Pixel 4'ün TV reklamı da ortaya çıktı.

Google, genel olarak ürünlerinin gizliliği konusunda dikkatli bir firma olsa da Pixel 4 akıllı telefonu konusunda ipleri elinden kaçırmış gibi gözüküyor. ProAndroid’e göre belirsiz bir kaynak, Facebook üzerinden yeni Google Pixel 4 reklamını paylaştı. 

Geçtiğimiz haftalarda yeni telefonun hem kamera özellikleri hem de rengi ortaya çıkmıştı. Şimdi de telefonun TV reklamı internette dönmeye başladı. Videonun görüntü kalitesi çok iyi değil ancak en azından görmek isteyenlerin inceleyebileceği kalitede. 

Reklam bize bilmediğimiz pek de bir şey anlatmıyor ancak telefonun beyaz versiyonuna ‘resmi’ bir ilk bakış sağlıyor. Ayrıca bu reklamda Google’ın yeni telefonun pazarlamasını nasıl ele alacağını da görme şansımız oluyor. Google, Pixel 4 için ‘Google tarzı yap’ sloganını kullanacak gibi görünüyor. Reklamda da arama, YouTube, Google Maps gibi en popüler Google ürünleri yer alıyor. 

Eller serbest kullanılabilen Pixel 4 geliyor

google pixel 3

Pixel 4 ve Pixel 4 XL telefonların en önde gelen özelliklerinden biri olan Soli dokunmasız jestler özelliği de reklamda yer alıyor. Ayrıca Google Assistant’ın ne kadar "zeki" olduğunu da görüyoruz. Reklamın en çok dikkat çeken kısımlarından biri ise gece gökyüzündeki yıldızları bile rahatlıkla görüntüleyebilen gelişmiş kameranın tanıtımı oldu. Telefonun düşük ışık performansı bu konuda en takıntılı insanları bile memnun edecek seviyede.

Telefon hakkında ortaya çıkan pek çok özellik olsa da cihazın ne fiyatı ne de çıkış tarihi belli değil. Google, genel olarak donanım duyurularını ekim ayında yapıyor. Bu durumu Pixel 4’te değiştirmeleri için hiçbir sebep yok. 

Kaynak : https://www.androidauthority.com/google-pixel-4-ad-leak-1027718/
29
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
29
4
2
1
0