Apple Watch’a Kafa Tutması Beklenen Google Pixel Watch'un Patenti Ortaya Çıktı

15
7
1
1
0
Google’ın yeni akıllı saatini, Ekim 2019’da Google Pixel 4’ün yanında görebileceğiz. Saat ilk olarak internette ortaya çıktı.

Google Pixel Watch akıllı saatler ile ilgili söylentiler en sonunda yerini gerçeğe bırakmaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan son görsellere göre Apple Watch’un rakibi, yakın zamanda piyasaya girebilir.

Bu seferki ipucu, Google’ın yaptığı bir patent başvurusundan sonra ortaya çıktı. Patent başvurusu, saatin özellikleri ve görünüşü hakkında bilgi veriyor.

Apple Watch’un daha önce defalarca hayat kurtaran özellikleri ve fitness takibi gibi özelliklerinin Pixel saatlerde de olup olmayacağını bilmiyoruz ancak bu akıllı saatlerin hızlı ve kolay değiştirilebilir kordonları olacağını biliyoruz. Buna göre, kıyafetinize ya da ruh halinize göre saat kordonu seçmeniz mümkün olacak.

Pixel akıllı saatlerde bulunan basit bir mekanizma sayesinde cihaz, tek tuşla kordonundan ayrılabilecek. Tasarımlarda hem yaylı hem de mıknatıslı mekanizmalar yer alıyor.

Elbette ki bu en nihayetinde bir patent ve projenin gerçeğe dönüştürülmeme ya da başka bir tasarımla tamamlanma ihtimali de var. Yine de bu kadar uzun süreden sonra Google Pixel Watch ile ilgili bir şeyler görmek, insanların umutlarını yeşertiyor.

Kaynak : https://www.t3.com/news/google-pixel-watch-appears-online-with-a-feature-to-rival-the-apple-watch
15
7
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
7
1
1
0