Google Podcasts Uygulaması, Önümüzdeki Hafta Web Arayüzüne Kavuşuyor

9
1
0
0
0
Google, Podcasts uygulaması için podcast pazarından pay edinebilmek adına çalışmaya devam ediyor. Bu doğrultuda uygulamanın yeni web arayüzü, gelecek hafta kullanıcılara sunulacak.

Google'ın en taze uygulamalarından biri olan Google Podcast, kullanıcılar tarafından oldukça karışık yorumlar aldı. Genel görüş, hali hazırda birçok uygulamanın olduğu bir pazara girmek isteyen Google'ın yeni uygulamasının hazır olmadığı yönünde.

Google, erken başarısızlıklara rağmen uygulamayı geliştirmeye devam ediyor ve önümüzdeki hafta Google Podcasts uygulaması için daha fazla işlev sunulacak gibi görünüyor.

Google Podcasts Kurucusu ve Ürün Başkanı Zack Reneau-Wedeen, Twitter üzerinden yeni bir web arayüzünün görüntüsünü paylaştı:

Bir kullanıcı, web arayüzü henüz piyasaya sürülmemesine rağmen uygulama üzerindeki paylaşım bağlantıları ile şu an web arayüzüne erişimin mümkün olduğunu gösteren bir yazı yayımladı. Uygulamadan edinilen "https://www.google.com/podcasts" şeklindeki bağlantıları "https://podcasts.google.com/" şeklinde değiştirerek web arayüzüne ulaşılabildiğini, bu sayede bilgisayar aracılığıyla podcastlerin dinlenebileceğini belirtti.

Google Podcasts için web arayüzü, muhtemelen piyasaya sürülecek kadar olgunlaşmamış durumda fakat Google, çalışmalarına devam ediyor. Şirketin diğer podcast uygulamalarıyla rekabet edebilmek için önünde daha uzun bir yol var gibi görünse de Podcasts, Google ekosistemine basitliği ve kolaylığı için bağlı olan birçok kullanıcıyı cezbedebilir.

Kaynak : https://ausdroid.net/2019/05/12/google-podcasts-rolling-out-a-web-interface-for-users-this-week/amp/
9
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
1
0
0
0