Google, Smart Reply Uygulamasını Android ve iOS Uygulamaları için Kullanıma Sundu

9
7
3
0
0
Google'ın bir süredir üzerinde çalıştığı akıllı cevaplama uygulaması Smart Reply, bugün üçüncü parti Android ve iOS uygulamaları için kullanıma sunuldu.

Google geçen yıl, diğer uygulamalardan gelen mesajlara cevap üreten bir  Reply (cevaplama) uygulaması tanıtmıştı, ama sonradan bu devam etmemişti. Bugün, şirket ML Kit SDK’larını güncelleyerek Smart Reply (Akıllı Cevaplama) uygulamasını ve dil tanımlama özelliklerini üçüncü parti Android ve iOS uygulamalarına getirdi.

Smart Reply, ekrana gelen bildirimler için ne yapılacağı hakkında kullanıcıya soru soran bir uygulama. Yani meşgul olduğunuz bir anda ekranda beliren bir bildirim, hızlıca karar vermenize yardımcı oluyor. Uygulama, bildirim gelen uygulamadaki son 10 mesaja bakarak bir yanıt seçeneği hazırlıyor. Mesaj geçmişinde tek bir mesaj dahi olsa bir cevap seçeneği belirliyor. Uygulama tamamen cihaz üzerinde çalışıyor, yani mesaj geçmişlerini kaydetmiyor veya bunları bir sunucuya göndermiyor.

-Günüm çok iyi geçti. Yemek yiyelim mi? 

+(Tabi) , (Evet) , (Evet, lütfen)

Dil tanımlama özelliği ile ML Kit, 103 farlı dili tanıyıp uygun mesaj seçeneklerini sunmaya yardımcı oluyor. Google, sistemin 1-2 ms hızda seçenek hazırlayabildiğini belirtiyor.

Bu özellikler ML Kit SDK’ların son versiyonlarının olduğu cihazlarda, iOS (9.0 ve üstü) ve Android (4.1 ve üstü) kullanılabilir olacak.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/279370/google-smart-reply-third-party-android-ios.html
9
7
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
7
3
0
0