Google Stadia'nın Ücretsiz Hizmet Verecek Base Paketi İçin Yeni Bilgiler Geldi

93
14
5
5
4
Google, ücretsiz Google Stadia Base paketinin 2020 yılında geleceğini açıkladı. Bu durum birçok kullanıcısını üzse de henüz servisin daha çok yeni olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Google, Google Stadia Base paketinin 2020’ye kadar çıkmayacağını onayladı. Connect etkinliğinde, şirket Stadia servisi için 2 adet paketi açıkladı. Google Stadia Pro paketi abonelerine özel bir kütüphaneye erişim izni veren, aylık ücretli bir paketti.

Google, Stadia servisinin web sitesinde insanların istediği oyunların Stadia sürümünü satın alabilecekleri Google Stadia Base paketinin gelecek yıla kadar çıkmayacağını açıkladı. Sitenin altında bulunan paket bilgilerinde, Stadia Base paketinde “Önümüzdeki yıl gelecek” yazısı ile karşılaşıyoruz.

Bu paketin gelecek yıl gelmesi, şu anlık Stadia platformunu para vermeden önce test etmek isteyen kullanıcılar için biraz hayal kırıklığı yaratabilir. Bununla birlikte Google Stadia Pro aboneliğini iptal eden kullanıcılar, tüm oyun ve satın aldıkları eklentilere erişimini kaybedecekler. Bu olay diğer çevrimiçi oyun servislerini tercih edecek kullanıcı sayısını düşürecektir. En nihayetinde kimse oyunlarını ve ilerlemesini kaybetmek istemez.

Kaynak : https://gamerant.com/google-stadia-base-tier-release-date/
93
14
5
5
4
Emoji İle Tepki Ver
93
14
5
5
4