Google Stadia’nın İlk Özel Oyunu Belli Oldu

26
6
4
1
0
Bugün yapılan bir canlı yayında Google Stadia’nın fiyatı, çıkış tarihi ve oyun kütüphanesi resmi olarak açıklandı. Yayında gösterilen bazı büyük başlıklar vardı ancak kısaca gösterilen 'Get Packed' isimli oyun, Google Stadia’ya özel ilk oyun olacak ve 2020’de gelecek.

Get Packed, gülünç fiziklere sahip olan ve Overcooked gibi bir multiplayer oynanışa sahip olacak bir oyun. Oyun, 'Ditchlington vatandaşları'nın taşınmasına yardımcı olabilmek için nesneleri hareket ettirmek üzerine yoğunlaşmış. 

Moonshine Stüdyoları tarafından geliştirilen ve Coatsink tarafından yayınlanacak olan Get Packed’in 2020 yılında satışa sunulması bekleniyor ancak firma kesin bir çıkış tarihi vermiyor. Aynı zamanda oyun, piyasaya sürüldükten 6 ay sonrasına kadar yalnızca Google Stadia platformuna özel olacak. 

Get Packed, bir ila dört kişi arasında oynanabilen ve 'felaket' fiziklere sahip bir oyun deneyimi sunacak. Overcooked gibi çılgın bir eğlenceye ve Gang Beasts gibi elastik fiziklere sahip olacak oyunda, Ditchlington sakinlerinin olabildiğince hızlı bir şekilde taşınmasını sağlamanız gerekiyor. 

Kaynak : https://9to5google.com/2019/06/06/get-packed-google-stadia-exclusive/
26
6
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
6
4
1
0