Google Translate’e Yapay Zekadan Güç Alacak Çevrimdışı Özelliği Geldi

39
4
0
0
0
Bildiğiniz üzere ülkemizin çoğunluğunun başı İngilizce ile dertte. Başlarda hepimizin başvurduğu, milli sözlüğümüz Google Translate’e yeni ve bir o kadar de işlevsel bir özellik geliyor.

Her ne kadar çevirdiği metinlere güvenemesek de çeviri denilince aklımıza ilk olarak Google Translate geliyor. Kimi zaman çevirdiği anlamsız cümlelerden bıkan bazı kullanıcılar, farklı sözlük arayışlarına girseler de hala Google Translate’in kalabalık bir kullanıcı kitlesi mevcut.

Kendini geliştirmeye çabalayan çeviri programı, şimdi gerçekten de işe yarar bir yeniliğe imzasını atıyor. Google Translate ile birlikte artık Android ve iOS cihazlarınızdan internete ihtiyaç duymadan çeviri yapabileceksiniz. Şu an için 58 dili kapsayan yenilik; Arapça, Çince ve Jpaonca gibi yaygın diller için de kullanılabilir durumda.

Henüz kullanıcıların %1’inin kullanabildiği bu özelliğin yaygınlaşması, herkes için işlevsel olacaktır. Özellikle tatil beldelerinde internete erişiminizin olmadığı durumlarda kullanabileceğiniz çeviri aracı, telefonunuzda 30MB ile 40MB arası bir yer kaplayacaktır.

Kaynak : https://www.engadget.com/2018/06/12/google-translate-offline-ai-translation/
39
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
39
4
0
0
0