Google Ugulamasının 10.4 Sürümündeki Muhtemel Yenilikler

16
4
2
1
0
Google uygulaması, en son çıkacak 10.4 sürümü ile uygulamadaki profil fotoğrafına Google renklerinde bir halka ekliyor ve kilit ekranında öneriler sunacak bir yenilik getiriyor.

Google uygulamasının 10.4 sürümü, uygulamadaki profil resmindeki değişikliğe ile Google One abonelik göstergesinin yanı sıra muhtemelen Android kilit ekranında görünebilecek Asistan önerileriyle ilgili çalışmaları da içeriyor.

9to5google.com, paylaştığı haberde Google uygulamasının son güncellemesiyle ilgili muhtemel yenilikleri paylaştı. Haberde uygulamanın kod satırlarını inceleyerek ipuçları elde ettiklerini, söylediklerinin tamamen tahminden ibaret olduğunu belirtiyorlar.

Google One göstergesi

Buna göre; Android'deki Drive, Haritalar ve Fotoğraflar gibi, Google uygulaması da Google One abonesi olup olmadığınıza dair görünüm sunuyor. Ana Keşfet sayfasının sağ üst köşesindeki ve ana ekranın solundaki profil fotoğrafında dört Google renginde bir halka bulunuyor. Bu, “Diğer” sekmesinin ve Arama sonuçlarının en üstünde de görünür ancak Google Asistan’ın Güncellemeler sekmesinde mevcut değil.

Kilit ekranında yardımcı öneriler

Google uygulaması 10.4, Android kilit ekranında kişisel önerilerde bulunma olasılığını ortaya koyuyor. Bu, takvim randevuları, hatırlatıcılar ve uçuşlar gibi “yardımcı bilgiler ve önerilen eylemler” içerebilir.

Google uygulamasının beta programına buradan kaydolabilirsiniz.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/06/07/google-app-10-4-apk-insight-teardown/
16
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
4
2
1
0