Google Uygulamasına 9.88 Sürümüyle Birlikte Karanlık Tema ve Face Match Geliyor

34
4
3
1
0
Google'ın akıllı telefonlardaki uygulamasına karanlık tema ve Face Match gibi özellikler geliyor.

Face Match, salı günü I/O 2019’da Nest Hub Max için resmi olarak duyuruldu. Ancak bu özelliğin Google uygulamasına gelmesi bu senenin başından beri bekleniyordu ve en nihayetinde Google uygulamasının 9.88 sürümüyle birlikte bu özelliğin geleceği belli oldu.

Google uygulaması 9.84 sürümü

Google’ın 9.84 sürümü bugün APK Mirror’da ortaya çıktı. Şu an için bilinen şey ise bu sürümün geniş çapta yayımlanmadığı. Geçtiğimiz hafta beta sürümü yayınlamayan Google uygulamasında, 9.88 sürümü kesin versiyon olarak çıkacak.

Face Match

Tıpkı Voice Match gibi yüz tanımlama özelliği de Android ve iOS cihazlarda Google Asistan vasıtasıyla kurulacak. Bir yüz modeli yaratıldıktan sonra şifrelenecek.

Aile ve en çok iletişime geçilenler

Gelecek olan Kişisel Referanslar özelliğiyle birlikte uygulama, kullanıcılarının rehberindeki kişileriyle olan ilişkilerine (anne, baba vb.) göre işaretlemesine izin verecek. Bu menü muhtemelen bu sene içerisinde “aile ve sık kullanılanlar”ın yerini alacak.

Karanlık tema

Batarya performansı aktif edildiğinde Google Arama widget’ı karanlık temaya geçiş yapacak. Bu özellik, kullanıcıların manuel olarak ayarladıkları özelleştirme ile aynı olacak.

Nasıl güncellenir?

Bu özellikler henüz geniş çapta kullanıcılar için yayımlanmadı ancak buraya tıklayarak uygulamanın beta programına katılabilirsiniz.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/05/10/google-app-9-88-apk-insight-teardown/
34
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
34
4
3
1
0