GoPro Hero5 Serisi Aksiyon Kameralarını Tanıttı!

0
0
0
0
0
GoPro, merakla beklenen yeni aksiyon kameralarını resmi olarak tanıttı. İşte tüm detaylar.

GoPro'nun bugün düzenleyeceğini bildiğimiz etkinliği sonunda gerçekleşti ve Amerika merkezli teknoloji şirketi, beklenildiği gibi Hero5 serisi yeni aksiyon kameralarını tanıttı.

Hero5 Black, Hero5 Session ve Hero Session modelleri ile tanıtılan aksiyon kameraları, farklı özellikler ve bu doğrultuda farklı fiyat seçenekleri ile karşımıza çıkmakta. Şimdi gelin bu yeni kameraların özelliklerine bir göz atalım.

Hero5 Black

GoPro'nun yeni serisinin üst seviye modeli olarak karşımıza çıkan Hero5 Black'te en falza dikkat çeken özellik, aksiyon kameralarında sıkça karşımıza çıkmayan 'dokunmatik ekran' sistemi. Kameranın diğer özellikleri ise şu şekilde;

- Koruyucu kap (housing) olmadan, yaklaşık 9,5 metreye kadar su geçirmezlik özelliği
- 4K video çekimi (30 fps)
- GPS sistemi
- Ses kontrol/sesli komut özelliği
- 12MP fotoğraf
- RAW görüntü dosyaları desteği
- Geniş dinamik açılı video çekebilme
- Geliştirilmiş ve önceki modellere göre performansı arttırılmış görüntü sabitleme

Hero5 Black'in fiyatı 399 dolar.

 

Hero5 Session

Hero5 Black'e göre boyut bağlamında biraz daha küçük olan Hero5 Session'da GoPro, yine Hero5'e kıyasla özellikler olarak biraz kısıtlamaya gitmiş. Hero5 Black'deki çoğu özelliğe -4K video çekimi de dahil- sahip olan Hero5 Session'da ekran, GPS, RAW desteği ve geniş, dinamik açılı video çekebilme özellikleri mevcut değil.

10MP fotoğraflar çekebilen Hero5 Session'ın fiyatı 299 dolar.

 

Hero Session

Son olarak serinin en düşük özelliklerde ve fiyatta olan Hero Session'ın özelliklerine baktığımızda 8MP fotoğraf ve 1440p video kayıt özelliği, ayrıca 9,5 metreye kadar su geçirmezlik karşımıza çıkmakta. Fiyatı ise 199 dolar.

Bu arada eğer bu fiyatlar size pahalı geldi ise, uygun fiyatlarda ve son derece kaliteli aksiyon kameralarını Teknostore'da bulabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0