Tesla Cybertruck, Yeni Bir Mod ile GTA 5'e Geldi (Video)

34
12
4
3
1
Tesla, kısa bir süre önce ilk pick-up modeli Cybertruck'ı duyurdu. Tesla'nın yeni aracı, duyurulduğu anda gündeme düşerken, oyunseverlerin dikkatinden de kaçmadı. Şimdi ise bu araç, GTA 5'e uyarlandı.

Otomobil sektörünü birkaç yıldır yönlendiren Tesla, geçtiğimiz günlerde duyurduğu pick-up modeliyle gündeme bomba gibi düştü. Cybertruck olarak isimlendirilen bu model, hem fütüristik yapısı hem elektrikli motoru hem de yüksek gücüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Herkesin ilgisini üzerine çekmeyi başaran Cybertruck, oyunseverlerin de takibindeydi. Dünyanın en popüler oyunlarından bir tanesi olan Grand Theft Auto 5 için modlar yapan oyunseverler, aracı oyunda kullanmaya bile başladılar. Her ne kadar Cybertruck, fütüristik yapısı gereği zor modlanmış olsa da oyunseverler, GTA 5'in bu moduna hayran olacaklar gibi görünüyor.

GTA 5 Tesla

Tesla'nın yeni pick-up modeli, birebir modellenememiş olsa da yine de benzetilebilmiş. Yani oyunseverler, bu moda sahip oldukları zaman Cybertruck deneyimini mümkün olduğunca yaşayabilecekler. Ancak aracın hayran yapımı olması, elbette aracın hem görünüm hem de performansının birebir olmasının önüne geçiyor. Yine de oyunseverler, bu modla birlikte Tesla Cybertruck'ı deneyimleyebiliyorlar.

Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken başka bir husus var. O da Elon Musk'ın Twitter üzerinde girdiği bir diyalog. Öyle ki Elon Musk'ın Cybertruck'lı bir tweet'ine, Cyberpunk 2077'nin resmi Twitter hesabı üzerinden yanıt verildi. "Bir anlaşmamız var Elon" denilen bu yanıt, Elon Musk tarafından da "2077'de görüşürüz." diyerek cevaplanıyor. Bu da akıllara, Cybertruck'ın Cyberpunk 2077'de yer alabileceğini gösteriyor. İşte o diyalog;

Cyberpunk

Elbette bu durum, şu an için belirsiz. Cyberpunk 2077 piyasaya sürülmeden önce bu konuyla ilgili herhangi bir bilgi sahibi olamayacağız. Ancak oyunseverler, Cyberpunk 2077'nin belirsizliği ortaya çıkana kadar GTA 5 için üretilmiş olan Cyberpunk modunu oynamaya başlayabilirler. Dilerseniz artık sizleri, GTA 5 için hazırlanan o modun videosuyla baş başa bırakalım.

GTA V Tesla Cybertruck modu videosu:

Kaynak : https://www.dexerto.com/gta/how-to-get-teslas-cybertruck-in-gta-v-1293763
34
12
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
34
12
4
3
1