GTA’nın Yaratıcısı Rockstar Games, PSM Etkinliğinde Büyük Bir Sürpriz Yapabilir

0
0
0
0
0
GTA’nın Yaratıcısı Rockstar Games, PSM Etkinliğinde Büyük Bir Sürpriz Yapabilir
Oyun dünyasına yakın bir Twitter kullanıcısının attığı tweet, Rocsktar Games’ten yeni bir oyun geleceğine dair iddiaları güçlendirdi.

GTA V’in çıktığı 2013 yılından beri herhangi bir oyun duyurusu yapmayan Rockstar Games, galiba PlayStation Meeting etkinliğinde bize güzel bir sürpriz yapacak. Peki bunu düşünmemize sebep olan şey ne?

Oyun dünyasının önemli isimleriyle yakınlığı bulunan Tidux isimli bir Twitter kullanıcısı, birkaç gün önce attığı aşağıdaki tweet’le Rockstar Games’in bir hazırlık içerisinde olduğunu gösteriyor. Gitar ve yıldız sembolleri (birleştirince al sana Rockstar) ve #PSM (PlayStation Meeting) hashtag’li iletileri yanyana getirdiğimizde, oyun şirketinin 7 Eylül 2016 tarihinde yapılacak PSM etkinliğinde yer bir sürpriz yapabileceği ihtimalini güçlendiriyor.

Duyurusunun yapılma ihtimali olan oyun ise daha önce haritası sızdırılan Red Dead Redemption 2. Fakat şöyle bir kafa karıştıran durum da var: E3 2016 ve Gamescom 2016 gibi iki büyük etkinliğe katılmayan Rockstar Games’in PSM’ye katılmasının altında ne yatıyor? Yani PlayStation’a özel bir oyunun duyurusu mu yapılacak? 7 Eylül tarihi geldiğinde tüm bu soruların cevabını alacağız.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0