GTA Online'a Yeni Özellik: Motosiklet Çeteleri!

1
0
0
0
0
GTA Online'ın son resmi güncellemesi Motosiklet Çeteleri yayında.

Los Santos şehrinde araba çalıp, silahlı çatışmalara girebildiğimiz ya da yasadışı yarışlara katıbalidiğimiz GTA Online, yayınladığı son güncellemeyle birlikte oyuna yepyeni bir soluk getiriyor. Motosiklet Çeteleri!

Bu güncellemeyle birlikte oyuncular, artık oyunda motosiklet çeteleri oluşturabilecekler. Tabi bunun yanında yeni araçlar, yeni kıyafetler ve silahlar ve de yeni oyun modları da bu güncellemeyle birlikte oyuna ekleniyor.

Her bir motosiklet çetesi sekizer kişiden oluşacak ve çete liderleri, diğer üyeleri başarılarına göre terfi ettirebilecek. Üyeler de, kulüp içindeki rollerine göre farklı yeteneklere sahip olacaklar.

Motosiklet çete on iki farklı seçenek arasından seçebilecekleri birer çete evi olacak. Oyuncular başlangıçta bu kulüp evlerinde bar, toplantı odası gibi özelliklere sahip olacaklar ve sonradan buralarda motosiklet mağazaları kurabilecekler.

Çeteler sahte evrak, sahte para veya uyuşturucu dağıtımı gibi işlerden para kazanabilecekler. Kazandıkları parayı ise yine yaptıkları işi geliştirmek için kullanmaları gerekecek.

On üç farklı yeni motosikletin eklendiği oyunda oyuncular, seçtikleri favori motosiklete göre kimi farklı bonuslar elde edecek. Yeni silahların da eklendiği oyunda motosikletin üzerindeyken ateş etmek de mümkün.

Yayınladığı bu son güncellemeyle birlikte GTA Online, suç dünyasının bir başka ayrıntısını daha oyuncularına sanal ortamda sunmuş oluyor.

Rockstar Games'in bu güncelleme için yayınladığı trailer videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : http://www.ign.com/articles/2016/10/04/gta-online-bikers-update-launches-today
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0