GTA Online Oyuncularının Ekranında Beliren Gizemli Mesaj: "GTA 6, 2019'da Geliyor!"

161
38
32
20
14
Birkaç gün önce Reddit forumlarında bir kullanıcının paylaştığı ekran görüntüsü sonrası, adeta dalga dalga yayılan tartışmalar oldukça enteresan bir hal aldı.

Bu yıl içerisinde Red Dead Redemption 2'yi oyuncularla buluşturacak olan ve oyun dünyasının en devasa firmalarından olan Rockstar cephesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Her şey birkaç gün önce bir Reddit kullanıcısının, oyunun PS3 versiyonunda gördüğünü iddia ettiği bir bildirimi paylaşmasıyla başladı.

Önce bu görüntünün sahte olduğu konusunda birleşilmiş olsa da ardı ardına gelen başka ekran görüntüleri olayı daha da enteresan hale getirdi.

PS3 versiyonunun ardından, bir de oyunun PC versiyonundan olduğu iddia edilen ekran görüntüsü geldi.

İlginç olan ise ekran görüntüsü dahi paylaşmadan, bu mesajı gördüğünü iddia eden kullanıcıların sayısının git gide artmasıydı.

Dilerseniz mevzuyu kısaca bir toparlayalım. GTA Online'ın sol alta düşen bildirimlerinde Rockstar'dan bir mesaj geliyor: 'GTA 6, 2019'da Geliyor!' şeklinde. Daha sonrasında bu mesajın fake, yani olduğu yönünde tam birleşilmişken ekran görüntüleri yağıyor.

Burada enteresan olan üç nokta var:

  • Rockstar gibi devasa bir firma yeni oyununu bu tür kötü bir PR çalışmasıyla eski oyununun içinden duyurur mu?

  • Red Dead Redemption 2 çıkmadan, GTA VI'yı duyurmak ve bu şekilde sessiz sedasız yapmak ne kadar mantıklı?

  • Bildirimlerin bir kısmında GTA VI diye adlandırılan oyun, bir kısmında neden GTA 6 olarak geçiyor?

Durum her ne olursa olsun yakında bir açıklama gelecektir. Yine de GTA 6'nın dedikodusunun dahi biz oyuncuları heyecanlandırmadığını söylersek yalan olur.

161
38
32
20
14
Emoji İle Tepki Ver
161
38
32
20
14