GTA V’e 70 Adet Yeni Görevi İçeren Yeni Bir Mod Eklendi

70
23
17
4
2
GTA V’e 70 Adet Yeni Görevi İçeren Yeni Bir Mod Eklendi
Modder alebal kullanıcı adlı bir geliştirici, GTA V için geliştirdiği bir mod ile daha önce görülmemiş 70 yeni eğlenceli görevi oyuna ekledi. Bu modla birlikte oyuncular, aksiyon dibine vururken oldukça eğlenecek gibi duruyor.

Yılların eskitemediği GTA V, her geçen gün yeni modlarıyla güncellenmeye ve oynanmaya devam ediyor. Geliştiricilerin hayal gücüne dayanarak kendine has modlar geliştirebildiği GTA V, bu kez “modder alebal” adında birinin geliştirdiği ve oldukça eğlenceli olan 70 yeni görev paketinin yer aldığı bir mod ile karşımıza çıkıyor.

Modder alebal’ın “Mission Maker” aracını kullanarak oluşturduğu görev paketi; kamyonlarla mal taşımak, helikopterleri uçurmak, karakollara baskın düzenlemek, teknelerle yarışmak ve çatılardan uçmak gibi çok farklı ve eğlenceli görevleri içeriyor.

GTA V'in yeni modlarını içeren video:

Alebal, yaklaşık 8 dakika süren bu videoda tüm yeni modlarını tanıtıyor. Eğer oyunun klasik senaryolarından ve modlarından sıkıldıysanız yapmanız gereken şeyler oldukça basit. Aşağıda belirttiğimiz bağlantılardan yapımcının sayfasına ulaşabilir ve bu modları oynayabilirsiniz.

Son olarak 10 yeni görevi moduna ekleyen Alebal, bu modların devamının geleceğini de belirtiyor. Bu görev paketini oynayabilmek içinse öncelikle Mission Maker’ı indirmeniz gerekiyor. Buna ek olarak açılan sayfada yer alan bazı görevleri oynamak için de “Open All Interiors” modunu yüklemeniz gerekiyor.

Ayrıca geçtiğimiz aylarda haberini yaptığımız PlayStation 4 için GTA V’te Spider-Man modu için de bu bağlantıya tıklayabilir, mod ile oyunda Örümcek Adam olarak binalar arasında gezebilirsiniz. Aynı zamanda özel dövüş mekaniklerini de içeren bu modun, Marvel'ın Spider-Man oyununa göre uyarlanmış olduğunu da belirtelim.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/this-gta-5-mod-adds-70-handmade-missions-with-more-on-the-way/
70
23
17
4
2
Emoji İle Tepki Ver
70
23
17
4
2