Guardians of the Galaxy Vol.3'ün Çekimine 2020 Yılında Başlanacak

21
3
3
2
1
MCU’nun sevilen serileri arasında yer alan Guardians of the Galaxy Vol.3’ün tahmin edilenden erken vizyona geri dönmesi bekleniyor.

Marvel sinematik evreninde Avengers: Endgame sonrası yeni bir dönem başladı. Bu dönemin yapılanması yeniden yapılacak gibi duruyor. Daha önce 2021 Şubat ayında başlayacağı söylenen Guardians of the Galaxy Vol.3’ü de daha erkenden göreceğiz.

GotG Vol.3 için uzun süre tartışmalar devam etmişti. Serinin yönetmeni James Gunn, eski tweetleri nedeniyle Disney tarafından görevinden alınmıştı. Daha sonraki dönemde, aralarında Thor: Ragnarok’un yönetmeni Taika Waititi’nin de yer aldığı pek çok yönetmen Gunn’ın koltuğuna aday gösterilmişti. Daha sonra görevine geri dönen Gunni önceden hazırladığı senaryo ile çalışmaya devam edecek.

Kovulduğu sürede DC ile Suicide Squad için anlaşan ve ikinci filmin çekimini gerçekleştiren Gunn, o yapımın çekimlerinin tamamlanmasıyla beraber GotG üstünde yeniden çalışmaya başladı.

Marvel’ın 2021 için şimdiden açıkladığı üç vizyon tarihi var. Bu tarihler 12 Şubat, 7 Mayıs ve 5 Kasım olarak belirlenmişti. GotG bu tarihlerin tahsis edildiği filmlerden biri olabilir (Tahmin yapmak gerekirse 5 Mayıs 2021, Marvel GotG serisini yaz filmi olarak görüyor).

Seride Nebula rolünü oynayan Karen Gillan, daha önce senaryoya bir göz atyığını söylemişti. Ünlü oyuncu daha fazla detay vermedi. Senaryoyu henüz tam olarak incelemediğini söyleyen Sean Gunn, kardeşi ile konuştuklarını ve ne söylediği konusunda çok dikkatli olması gerektiğini söylemişti. Sean Gunn’ı seride Kraglin rolüyle izlemiştik. Kendisi aynı zamanda Rocket Raccoon’un hareketleri için de model olarak görev yapmıştı. (Rocket Raccoon karakterini Bradley Cooper seslendirirken, hayvanın görünüşü ve modellenmesi için yakın zamanda hayatını kaybeden Oreo adlı bir rakun kullanılıyordu.)

Avengers: Endgame şu anda sinemalarda ve Spider-Man: Far From Home filmi de 2 Temmuz’da vizyona girecek.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/04/30/guardians-of-the-galaxy-3-filming-in-2020/
21
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
21
3
3
2
1