Kilosu Üzerinden Yapılan Küçük Düşürücü Yorumlardan Sonra Videolarını Silen 11 Yaşındaki YouTuber Geri Döndü

0
0
0
0
0
YouTube’da paylaştığı bilim içerikli videolarının altına hakaret boyutlarına varan yorumların ardından tüm paylaşımlarını silme kararı alan 11 yaşındaki YouTuber, yayınladığı son video ile kanalına tekrar videolar yüklemeye devam edeceğini açıkladı.

Gülnur Karakuzu, ürettiği bilim içerikli videoları YouTube’daki Eğlence Sokağı isimli kanalı üzerinden paylaşan, henüz 11 yaşında minik bir YouTuber. Fotoğrafından da görebileceğiniz üzere kendisinin kilo problemi var fakat o yine de buna aldırış etmeden kendi bildiği yolda ilerlemeye devam ediyordu, ta ki birkaç ‘embesilin’ kendisine hakaret içerikli yorumlarda bulunup tüm şevkini kırana kadar. Gelen bu tarz yorumlara maalesef kayıtsız kalamayan minik kardeşimiz, şimdiye kadar paylaştığı tüm videoları silme kararı almıştı. 

Yaşanan bu olayın internet ortamında duyulmasıyla birlikte kendisine destek mesajları gelmeye başlayan Gülnur için videolarını tekrar paylaşması adına bir kampanya başlatılmış, Vine fenomenleri Doğa Konakoğlu ve Halil Söyletmez destek mesajlarını göndermişti. Kendisine ait olan Instagram hesabına da birçok kullanıcı tarafından destek olmak amacıyla mesajlar gönderilmesinin ardından bir video paylaşan Gülnur, gelen tüm mesajlar için teşekkürlerini sunarak videolarını tekrar paylaşacağını müjdeledi.

 

Bu cesaret ve özgüven isteyen kararından dolayı tebriklerimizi ilettiğimiz Gülnur’un bundan sonra da videolarını en samimi haliyle çekmeye devam etmesini diliyoruz. Webtekno ailesi ve takipçileri olarak her zaman yanındayız Gülnur :)

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0