Gün Sonunu Göremeyen Telefonlar İçin 5 Farklı PowerBank Çözümü!

1
0
0
0
0
Akıllı telefonların en ciddi sorunlarından olan ‘bataryanın yetmeme sorunsalı’nı ortadan kaldırmak için üretilmiş en iyi 5 powerbank ürününden bahsettik.

Gelişen teknoloji, akıllı telefonların kullanıcılar açısından önem arz eden bazı bileşenlerinin de gelişmesine olanak sağlıyor. Örneğin daha yakın zamana kadar televizyonlarda bile göremediğimiz artık 4K ekran çözünürlüğü ya da birçoğumuzun dizüstü bilgisayarında bile bulunmayan 8 GB RAM, bu minicik cihazlara entegre edilebiliyor. Peki donanımın bu yüzü gelişirken bataryada durumlar nasıl? Elbette can sıkıcı.

Ufak tefek teknolojik yeniliklerle harmanlanıyor olsa da bataryalar ve kullanım süreleri, bizlere maalesef yetmiyor. Biz de bu anlamda geliştirilmiş, temelde aynı fonksiyona sahip olsa da farklı fiziksel yapılarda ve güçlere sahip olan en iyi 5 powerbank’tan bahsedelim dedik. Güçlerine göre küçükten büyüğe doğru sıraladığımız powerbank’lardan ilk olarak EE PowerBar 2600 mAh’la başlayalım.

EE PowerBar 2600 mAh Powerbank

2600 mAh ile içlerindeki en düşük güce sahip olan EE Powerbar, ergonomik yapısı ve üzerinde LED sayesinde standart işlevi dışında ayrıca el feneri olarak da kullanılabiliyor. Ürünün satın alma linkine ve detaylı bilgilerine şuradan ulaşabilirsiniz.

Samsung 3100 mAh Powerbank

Deri kaplı tasarımıyla Samsung telefonlarının endüstriyel tasarımlarına oldukça uyumlu olan Samsung 3100 mAh Powerbank, üzerindeki dahili kablosu sayesinde tüm Android cihazlarla uyumlu olarak çalışıyor. Yani adında Samsung’un olması, yalnızca Samsung ürünleriyle uyumluymuş gibi bir algı yaratmasın. Satın alma linki dahil tüm detaylarına şuradan ulaşabilirsiniz.

Xiaomi Mi 5000 mAh Powerbank

İnanılmaz inceliği ve şık tasarımıyla Xiaomi Mi 5000 mAh Powerbank, fiyatıyla da kullanıcılarını memnun eden bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Piyasadaki birçok akıllı telefonu ortalama 2 defada şarj edebilen powerbank, kendi doluluk durumuyla ilgili 4 kademeli bir LED göstergesine sahip. Ürünle ilgili tüm detaylara şuradan ulaşabilirsiniz.

Link Tech 12000 mAh LED Ekranlı Powerbank

12000 mAh ile size ortalama birkaç gün boyunca batarya sorunu yaşatmayacak olan LED ekranlı Link Tech 12000 mAh Powerbank, üzerinde bulunan LED ekranı sayesinde enerji seviyesinin ne durumda olduğunu öğrenmenizi sağlıyor. Cihazla ilgili tüm bilgilere şurada.

Xiaomi Mi 20000 mAh Powerbank

Ve geldik Xiaomi’nin batarya canavarına. Tüm cihazlarla uyumlu olan Mi 20000 mAH Powerbank, aynı anda iki cihazı şarj edebilmenizi sağlıyor. 20000 mAh’lık gücü sayesinde sizi asla yarı yolda bırakmayacak olan ürün, 4 kademeli LED sayesinde bataryanın doluluk oranını öğrenmenizi sağlıyor. Cihazla ilgili tüm bilgileri şuradan edinebilirsiniz.

 

Son olarak ''ben farklı powerbanklere de bakayım, bunlar beni kesmedi'' diyenleriniz için buradan farklı özelliklerde pek çok powerbank'e göz atmanız mümkün.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0