Günde En Az 2.000 TL Ödül Dağıtan Canlı Bilgi Yarışması: Hadi

91
26
19
7
6
Bilgi yarışmalarında çoğumuz hırs yapar, bazen de tanıdıklarımız da deyim yerindeyse kapışırız. Peki ya size bu yarışmanın binlerce kişi ile canlı bir şekilde ve para ödüllü olacağını söylesek?

Türkiye’de bir ilk olarak kabul edilen bilgi yarışması Hadi, Vipme ve BiP’in stratejik iş ortaklığı ile hazırlandı. Ülkemizde eşi benzeri olmayan uygulama; canlı, gerçek sunuculu ve para ödüllü bir bilgi yarışmasıdır. Genel olarak günde 2.000 TL olan ödül, kimi zaman 10.000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Türk mühendisler tarafından düşünülen ve geliştirilen uygulama, işleyişi itibari ile de insana ayrı bir heyecan yaşatıyor. Kullanımına gelecek olursak, uygulama şu şekilde ilerliyor: İlk olarak Hadi’yi, uygulama marketlerinden cihazınıza indirmeniz gerekiyor. Eğer bir arkadaşınız tavsiyesi ile indirdiyseniz ve girişte onun referans kodunu yazdıysanız, arkadaşınız oyunda kullanmak üzere bir joker kazanıyor. Bu joker ise yanlış yaptığınız soruda elenmemeniz için size bir hak tanıyor. Sonrasında doğru cevaplamanız gereken 12 soru bulunuyor. Bu sorular tahmin edeceğiniz üzere kolaydan zora doğru şekilleniyor ve her soruya yanıtlamanız için 10 saniye veriliyor. Yani soruları herhangi bir yerden araştırmanız mümkün değil.

Birçok alanda sorulan sorular, genel kültür ve yaşam ağırlıklı diyebiliriz. Buna ek olarak her soruda kaç kişinin elendiğini de canlı olarak görebiliyorsunuz. Sonucunda 12 soruya kadar geldiyseniz ve tüm soruları doğru şekilde yanıtladıysanız, para ödülü sizin gibi tüm soruları yanıtlamış kullanıcılara eşit şekilde paylaştırılıyor.

Bakiyenizi görebileceğiniz bilgi yarışması, hesabınızda minimum 20 TL olması durumunda sizden IBAN numarası talep ederek, ücreti hesabınıza yatırıyor. Her gün 12:30 ve 20:30 saatlerinde canlı olarak başlayan bilgi yarışmasında, bir diğer joker kazanma yöntemi ise BiP uygulamasındaki gruba katılmak olarak gösteriliyor. Şu anda Merve Toy ve Müge Boz’un sunuculuğunu yaptığı uygulamaya sizler de aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

91
26
19
7
6
Emoji İle Tepki Ver
91
26
19
7
6