Güney Koreli Kadın, İkizinin Olduğunu YouTube’da İzlediği Videodan Öğrendi!

1
0
0
0
0
27 yaşındaki Anais Bordier, tek yumurta ikizinin olduğunu YouTube’da izlediği bir video sayesinde öğrendi.

Anais Bordier, bir arkadaşının YouTube’da izlediği videodan kendisine söz etmesiyle birlikte bu zamana kadar varlığını bilmediği Samantha Futerman isimli tek yumurta ikizinin olduğunu öğrendi. Güney Kore doğumlu olan ve Brüksel’de büyüyen Bordier, evlatlık olduğunu bildiğini fakat ailesinin ona bir kardeşinin olmadığını söyledi.

YouTube’daki videoyu izledikten sonra şaşkınlığını uzun süre üzerinden atamayan Bordier, "Video, gerçekten bir komedi skeci gibiydi. Videodaki kız benim gibi görünüyor, benim gibi davranıyordu ama Amerikan aksanıyla konuşuyordu. Bir an, hayatımda hiç YouTube videosu çektim mi diye şüphelendim, ama çekmemiştim" dedi. Sözlerine şu şekilde devam eden Bordier, "Gördüklerime inanamamıştım. Videodaki kızın yüzü benimdi, saçları bana benziyordu hatta çilleri bile aynıydı. Ama ben değildi! Videoyu defalarca seyrettim, şoka girmiştim. Farklı olabilecek şeyler yakalamaya çalıştım ama bulamadım” ifadelerini kullandı.

Son olarak video izlediği kızın adının Samantha Futerman olduğunu öğrenen Bordier, onu Facebook’tan bularak doğum gününün ve doğum yerinin kendi bilgileriyle aynı olduğunu öğrendi. Los Angeles’ta yaşadığını öğrendiği Futerman ile Skype üzerinden konuşan Bordier, mimik hareketlerine kadar aynı olduğunu fark edince ‘bu kız benim kesinlikle ikizim’ demiş.

Yıllar sonra birbirlerini bulan tek yumurta ikizleri, bu olayı ‘Twinster’ adında bir belgesel çekerek herkesle paylaşmaya karar vermişler.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0