Günümüz Filmlerinin Vazgeçilmezi Jenerik Sonrası Sahne Dedektif Pikachu'da Bulunuyor mu?

22
3
1
0
0
Sinematik evrenin bir parçası olmasına oldukça muhtemel olan Dedektif Pikachu'da post-credit sahnesi bulunmuyor.

Geçtiğimiz gün vizyona giren Dedektif Pikachu, hayranlarına Pokemonların ve insanların beraber yaşadığı Rhyme şehrini beyaz perdede izleme imkanı sunuyor. Tek başına bir film gibi dursa da Dedektif Pikachu, Pokemon: The First Movie ile bağlantılı olacak. Hatta film daha büyük bir Pokemon frenchise’nın bir parçası olacak.

Marvel ile dev bir Pazar ve sistem haline gelen sinematik evrenler konusunda, Dedektif Pikachu da filizlenen bir sinematik evrenin parçası olabilir mi? Her ne olursa olsun, 20 yıl önce yayımlanmış bir film ile bağlantılı ve devam filminin bir yazarı olduğu biliniyor. Yani, Dedektif Pikachu’nun bir devam filmi olacağının kesin göstergesi olarak görülebilir.

Peki Marvel ve DC sinematik evrenlerinde sıkça gördüğümüz post-credit sahnesi ya da sahneleri muhtemelen bir sinematik evren haline gelecek olan Dedektif Pikachu’da da olacak mı?

İyi haber ya da bakış açınıza göre kötü haber şu ki, Dedektif Pikachu filminde bir post-credit sahnesi bulunmuyor. Yani film bittikten sonra koltuğunuzda beklemenize gerek yok, film bittikten sonra gönül rahatlığıyla salondan çıkabilirsiniz.

Siz yeni Pokemon filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce süper kahramanlardan sonra Pokemon sinematik evreni de gelir mi?

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/does-detective-pikachu-have-a-post-credits-scene/1100-6466829/
22
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
3
1
0
0