Günümüzün En Popüler Fotoğraf Düzenleme Uygulaması Prisma Android’de!

0
0
0
0
0
iOS kullanıcılarının paylaşa paylaşa bir hal oldukları çizim fotoğraflarının menbahı olan Prisma, Android’e beta olarak geldi bile!

Eğer Instagram kullanıyorsanız şu anda ana sayfanıza bakıp bi 10 fotoğraf geçerseniz eminim içinde en az 1 adet Prisma uygulaması tarafından yapılan bir fotoğraf göreceğinizden eminim.

Daha geçtiğimiz ay, yani Haziran’da iOS platformuna gelen ve muhteşem filtreleriyle dikkat çekerek milyonlara ulaşan Prisma, şimdi Android camiasına da merhaba diyor.

Daha Google Play Store’da bulunmuyor olsa da APK olarak yayınlanan Prisma’yı şimdiden indirerek arkadaşlarınıza iOS kullanıcılarının da yaptıkları gibi pastel çalışma yapılmış görsellerinizi paylaşabilirsiniz. Diğer fotoğrafçılık uygulamalarından çok daha farklı olarak dikkatleri üzerine çeken Prisma’da kamera ile çekeceğiniz ya da galeriden seçeceğiniz bir fotoğraf üzerinde pek çok sanatsal tabloyu yansıtan düzenlemeler yaparak muhteşem çalışmalar elde edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantılardan Prsima uygulamasını indirebilirsiniz.

GÜNCELLEME: Prisma beta olarak sunduğu APK dosyasına kullanım engellemesi getirdi. Yani Android beta programını sonlandıran Prisma'da artık Android tarafında tam sürümü beklememiz gerekecek. Ancak tam sürümün birkaç gün içinde gelebileceği konuşulmakta. Umarız kısa süre içerisinde gelir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0