Güvenlik Tatbikatında Binadan Aşağı İtilen Üniversite Öğrencisi Hayatını Kaybetti (Video)

80
16
3
2
2
Güvenlik Tatbikatında Binadan Aşağı İtilen Üniversite Öğrencisi Hayatını Kaybetti (Video)
Hindistan'da yapılan bir güvenlik tatbikatında, atlamak istemeyen üniversite öğrencisinin aşağı itilmesi sonucu facia yaşandı. Genç üniversite öğrencisi ağır yaralandı ve hayatını kaybetti.

Hindistan’da güvenlik tatbikatı sırasında yapılanlar bir kişinin hayatına mal oldu. Hindistan’ın güneyinde bulunan Tamil Nadu eyaletinde Ulusal Afet Yönetimi tarafından bir tatbikat düzenlendi. Tatbikat yapılırken eğitimci olarak orada bulunan kişi, 19 yaşındaki genç üniversite öğrencisinin isteksiz davrandığını fark etti ve onu güvenlik ağlarına doğru itti.

Arkadaşlarının tuttuğu güvenlik ağına eğitimci tarafından itilen üniversite öğrencisi, düşerken 1. katın çıkıntısına kafasını çarptı ve ağır yaralandı. Genç üniversite öğrencisinin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği duyuruldu. Genç kızı atlaması için iten eğitimci gözaltına alınırken, üniversite yönetimi ile ilgili de soruşturma başlatıldı. Logeswari'nin korkması ve isteksiz davranması sonrasında zorlanması ve aşağı itilmesi genç kızın ölümüyle sonuçlandı ve  bu medyada büyük yankı uyandırdı. Olay sırasında çekilen videolar ve görseller kısa sürede medyada yayıldı ve tepkiler daha da büyümeye başladı.

80
16
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
80
16
3
2
2