Guy Ritchie'nin Yeni Filmi The Gentlemen'den İlk Fragman Geldi

7
2
1
0
0
Bu sene çıkan Warner Bros. filmi Aladdin’in hem senaristliğini hem de yönetmenliğini yapan İngiliz yönetmen Guy Ritchie, ara verdiği kendi tarzında filmler yapmaya The Gentlemen ile geri dönüyor.

Eğer ki seyirci olarak sinema ile biraz ilgiliyseniz Guy Ritchie ismini mutlaka duymuşsunuzdur. Kendisi Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve Snatch gibi filmlerin arkasındaki isim. Ritchie, ayrıca Robert Downey Jr. ve Jude Law’lu kadrosuyla oldukça popüler olan Sherlock Holmes filmlerinin de yönetmenlik koltuğunda oturuyordu.

Sherlock Holmes’ün ikinci filminden sonra The Man From U.N.C.L.E., King Arthur: Legend of Sword ve Aladdin filmlerini yöneten İngiliz yönetmen, belli bir aradan sonra yeni filmi The Gentlemen ile kendi tarzına geri dönüş yapıyor.

The Gentlemen

The Gentlemen Afiş

24 Ocak 2020’de vizyona girecek olan The Gentlemen, yönetmeninin dışında oyuncu kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor. Filmin kadrosunda Matthew McConaughey (The Wolf of Wall Street, Interstellar), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy, Children of Men), Colin Farrell (In Bruges, True Detective), Hugh Grant (The Man From U.N.C.L.E.) gibi isimler yer alıyor.

Filmde Amerikan göçmeni olan ve Londra’da oldukça kârlı bir uyuşturucu imparatorluğu kuran Mickey Pearson’ın (Matthew McConaughey), kurduğu imparatorluğu bırakması sonrası gelişen olayları izleyeceğiz. Fragmanından da görüldüğü kadarıyla oldukça yüksek tempolu, eğlenceli bir aksiyon filmi bizleri bekliyor.

Filmin fragmanı

Kaynak : http://collider.com/the-gentlemen-trailer-new-guy-ritchie-movie/
7
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
1
0
0