Hacettepe Kariyer Fuarı, 21-22 Mart'ta Gerçekleşecek

5
4
1
1
0
Bu sene 8.’si düzenlenecek olan Hacettepe Kariyer Fuarı her sene olduğu gibi büyük markalara ve saygıdeğer isimlere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Siemens ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan fuara yaklaşık 100’e yakın firma ve 5.000’in üstünde öğrencinin katılımı planlanmaktadır. Fuarın ana hedefi ise; öğrenciler ile firma yetkililerinin interaktif bir ortamda buluşmasını sağlamaktır.

Öğrencilerin yalnızca dinleyici değil aynı zamanda etkinliğin bir parçası olarak yer alacağı fuarda; firmalar açacak oldukları stantlarda öğrenciler ile iletişim kurarken aynı zamanda yapacak oldukları sunumlarla da bilgilendirme sağlayacaklar. Ayrıca çeşitli workshoplar ile öğrenciler kendi yeteneklerini ölçme fırsatı bulacaklar.

Fuarda bu sene ilk kez düzenlenecek olan Savunma Sanayi Paneli ve Finans Sektörü Paneli aracılığıyla sektör uzmanları, öğrenciler ile bilgi ve deneyimlerini paylaşacak.

Hacettepe Kariyer Fuarı, 21-22 Mart 2019 tarihlerinde Beytepe Kongre Merkezi’nde gerçekleşecektir. Hacettepe Üniversitesi Kariyer Gelişimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Hacettepe Üniversitesi’nin önde gelen 9 öğrenci topluluğu ile birlikte düzenlenecek Hacettepe Kariyer Fuarı hakkında detaylı bilgi için: kariyerfuari.hacettepe.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

5
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
1
1
0