Elon Musk’tan Yeni Bitcoin Açıklaması, Exxen’in Şampiyonlar Ligi Fiyatları: İşte Haftanın En Önemli Gelişmeleri

0
0
0
0
0
Webtekno ekibi olarak sizleri sürekli önemli gelişmelerden haberdar etmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta boyunca gözünüzden kaçmış olabileceğini düşündüğümüz bazı haberleri tekrar hatırlatmak istedik.

Sürekli değişip gelişen teknoloji dünyasında her hafta yeni gelişmelere şahit oluyor, bu haberleri detaylı bir şekilde sizlere aktarmaya çalışıyoruz. Geride bıraktığımız haftada da teknoloji dünyasında oldukça önemli gelişmeler yaşandı.

Biz de bu içeriğimizde hem teknoloji dünyasında geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmelerini hem de haftanın dikkat çekici içeriklerini sizler için bir araya getirdik. Gelin, tüm bu haberlere daha yakından göz atalım.

Geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmeleri

Patron Çıldırmış: Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi Maçlarının Exxen'deki Fiyatını Açıkladı

exxen

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının Exxen’deki aylık ücreti açıklandı. Uygun denebilecek bir fiyat haberiyle futbolseverleri sevindiren Acun Ilıcalı, bu maçları izlemek için gereken aylık ücretin 25 TL olduğunu duyurdu. 

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Elon Musk, Hangi Kripto Paralara Sahip Olduğunu Açıkladı (SpaceX Sürprizi)

elon musk

Özellikle geçtiğimiz aylarda kripto para piyasasındaki yapıcı ve yıkıcı etkileriyle kendinden söz ettiren milyarder Elon Musk, hangi kripto paralara sahip olduğunu açıkladı. Twitter CEO'su Jack Dorsey'le katıldığı panelde Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin’e sahip olduğunu belirten Musk; şirketi SpaceX’in de Bitcoin sahibi olduğunu ifade etti.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Hadi Yine İyiyiz: Battlefield 1, Tamamen Ücretsiz Oldu (Battlefield V Sürprizi İçerir)

battlefield 1

Battlefield sızıntılarıyla bilinen Tom Henderson, geçtiğimiz hafta Battlefield 1’in ücretsiz olacağını iddia etmişti. İddialar doğru çıktı ve oyun, Amazon Prime kullanıcıları için ücretsiz hale geldi. Bununla birlikte 2 Ağustos’ta da Battlefield V’in ücretsiz yapılacağı açıklandı.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Instagram, Yalnızca 18 Yaşın Üstündeki Kullanıcılarını Kapsayacak Özelliğini Tanıttı

instagram hassas içerik

Instagram, ‘hassas içerik’ olarak tanımladığı şiddet ve müstehcen ögeler içeren içerikler için geliştirilen yeni bir ayarı tanıttı. 18 yaş üzeri kullanıcıların kullanabileceği özellik sayesinde bu tarz içeriklerin platformda görülme sıklığı 3 seviyeyle ayarlanabilecek.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

ÖSYM Tercih Klavuzunda Yüz Binlerce Öğrencinin Yerleşememesine Neden Olacak Bir Hata Olduğu Ortaya Çıktı

ösym

Eğitim Uzmanı Salim Ünsal, ÖSYM'nin geçtiğimiz günlerde yayımladığı 2021 Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nda büyük bir hata tespit etti. Hata nedeniyle 2 yıllık bölümlerin sıralamaları 380 bin kişiye kadar kayıyor.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanı'ndan LGS İddiaları ile İlgili Açıklama: İptal Edilmeyecek

ziya selçuk

6 Haziran tarihinde gerçekleştirilen LGS sınavındaki soruların çok zor olduğu ve aynı soruların sınavdan önce basılan deneme kitapçıklarında bulunduğu iddialarından sonra Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan açıklama geldi. Bakan Selçuk, sınavla ilgili iddiaların asılsız olduğunu ve sınavın iptal edilmeyeceğini ifade etti.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0