iPhone 13’ün Karaborsa İlanları, MEB’in Kitabında 18+ Site Kaynağı: İşte Haftanın En Önemli Gelişmeleri

0
0
0
0
0
Webtekno ekibi olarak sizleri sürekli önemli gelişmelerden haberdar etmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta boyunca gözünüzden kaçmış olabileceğini düşündüğümüz bazı haberleri tekrar hatırlatmak istedik.

Sürekli değişip gelişen teknoloji dünyasında her hafta yeni gelişmelere şahit oluyor, bu haberleri detaylı bir şekilde sizlere aktarmaya çalışıyoruz. Geride bıraktığımız haftada da teknoloji dünyasında oldukça önemli gelişmeler yaşandı.

Biz de bu içeriğimizde hem teknoloji dünyasında geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmelerini hem de haftanın dikkat çekici içeriklerini sizler için bir araya getirdik. Gelin, tüm bu haberlere daha yakından göz atalım.

Geçtiğimiz haftanın öne çıkan gelişmeleri

MEB’in Din Kültürü Kitabında 18+ Video Sitesini Kaynak Gösterdiği Ortaya Çıktı: Peki Bu İnanılmaz Hata Nasıl Olabildi?

meb din kitabı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın binlerce 10. sınıf öğrencisine dağıttığı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi kitabında skandal bir hata olduğu ortaya çıktı. Kitabın kaynakçasında yer alan bir bağlantı, kullanıcıları 18+ videoların yer aldığı bir internet sitesine yönlendiriyordu. Olayın birçok kişi tarafından fark edilmesinden sonra yapılan açıklamaya göre site, daha önce kitapta yer alan bilgileri içeriyordu. 22 Eylül’de yapılan güncellemeyle birlikte de adres, 18+ içeriklerin bulunduğu bir siteye yönlendirme yapmaya başladı.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Şok Marketlerinin Sahibi ve Türkiye'nin En Zengin İnsanı Olan Murat Ülker'den 'Fahiş Fiyat' Açıklaması

murat ülker

Şok market zincirinin de sahibi olan Murat Ülker, son dönemlerdeki fahiş fiyat artışlarıyla ilgili konuştu. Meselenin anlatıldığı gibi olmadığını söyleyen Ülker, marketlerin bu meseledeki en zavallı kesim olduğunu belirtti.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Daha Apple Türkiye’de Yok: iPhone 13, Ön Siparişe Açıldıktan Saatler Sonra Malum Sarı Siteye Düştü

sahibinden iphone 13

iPhone 13 ailesi, garip bir şekilde Türkiye'de karaborsaya düştü. Bazı satıcılar, ilan siteleri üzerinden iPhone 13 satışlarına başladılar. İlanlardaki fiyatların uygunluğu tüketiciyi cezbedecek gibi görünüyor olsa da bu sitelerdeki ilanlara karar vermeden önce dikkatli olmak gerekiyor.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Elidor'un Ebrar Karakurt'lu Reklamı İçin 'Eşcinselliği mi Savunuyor' Tartışması Başlatan Profesöre Twitter'da Tepki Yağdı

ebrar karakurt

Elidor'un geçtiğimiz gün yayınlanan ve epey konuşulan Ebrar Karakurt'lu yeni reklam filmi, Twitter'da büyük bir tartışmanın odağı haline geldi. İletişim profesörü Ali Atıf Bir'in 'Global marka Elidor eşcinselliği mi savunuyor?' diye başlayan paylaşımı ve sonrasında yayınladığı anketler kısa sürede büyük tepki topladı.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

"Mid'de AWP Var" Sözü Tarih Oldu: CS:GO, Dust 2'deki En Kritik Noktalardan Birini 'Kapattı'

cs go

Counter-Strike: Global Offensive'de Operation Riptide serüvenini başlatan güncelleme resmen yayınlandı. Yayınlanan güncellemenin en dikkat çeken özelliği ise Dust 2 haritasına yapılan değişiklik oldu. Geliştirici ekip, terörist takımın avantajlı olduğu bir noktayı kullanılamaz hale getirdi. 

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Çin'in En Büyük Kripto Para Borsası, Yeni Kayıt Almayı Durdurdu

çin bitcoin

Çin Merkez Bankası'nın kripto varlıklarla ilgili işlemleri yasa dışı ilan etmesinin ardından kripto para borsası Huobi, yeni kayıtları durdurdu. Böylelikle hükûmetten gelen yasağın etkili olduğu ilk karar alınmış oldu.

İlgili habere ulaşmak için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0